Nieuwsbrief

Interesse in onze nieuwsbrief?

twitter youtube facebook linkedin google+

 

Media & Communicatie

Communicatie is belangrijk en onmisbaar. Het moet kort, bondig en helder zijn in woord én beeld. De Bonte Wever Media & Communicatie doorloopt sámen met haar klanten het complete creatieve traject: van idee en concept naar het definitieve eindproduct. De Bonte Wever Media & Communicatie houdt zich hoofdzakelijk bezig met diverse media-uitingen voor externe opdrachtgevers. Professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service staan hierbij hoog in het vaandel.

Onze mogelijkheden

Tijd voor een geheel nieuwe aanpak om uw onderneming te promoten bij de klanten door middel van een nieuwe huisstijl en uitstraling? Wilt u een nieuw product introduceren? Of wilt u een nieuwe brochure of magazine uitbrengen? De Bonte Wever Media & Communicatie staat voor u klaar om samen met u een passende strategie te bepalen om deze of gelijksoortige communicatievraagstukken naar uw gewenste richting uit te werken.

De diensten die wij aanbieden zijn:

  • Advertenties
  • Huisstijlen
  • Drukwerk
  • Drukwerkbegeleiding
  • DTP service


Drukwerk
De Bonte Wever Media & Communicatie verzorgt de concepten, de vormgeving en de teksten van verschillende uitingen. Brochures, posters, magazines, flyers, briefpapier, visitekaartjes, programmaboekjes, menukaarten... noem maar op! Samen met de klant zetten wij creatieve ideeën om in diverse drukwerkproducten.xxyy