0592-356 000

Univé TT NightRide & MotoPort TT Toertocht

Start vanaf De Bonte Wever!

Univé TT NightRide

Vanaf 19:30 uur zal het centrum van Assen weer worden opgeschud door het geluid van honderden ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen. De route van de Univé TT NightRide gaat volledig door het stadscentrum. Vanaf de start bij De Bonte Wever vertrekken we onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders richting het centrum van Assen.

Deelname is geheel gratis en na afloop ontvang je ook nog een gratis consumptie.

Programma

MotoPort Assen TT Toertocht
De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zal ook dit jaar weer de MotoPort Assen TT Toertocht met zorg uitzetten. De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever, zal worden aangeduid met routeborden en voert je langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00, te voldoen bij aankomst in De Bonte Wever. Hiervoor krijg je voor aanvang een kop koffie of thee met appelgebak en een consumptie + versnapering tijdens de pitstop.

De TT Toertocht is aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie! Voor GPS-bezitters is de route een dag voor aanvang te downloaden.

Programma

Inschrijven

Inschrijving voor beide evenementen kan tot en met 22 juni 2017. Na inschrijving volgt meer informatie.
Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!

Meer informatie en inschrijven: https://www.ttfestival.nl/aanmelden