0592-356 000

Cycling Sensation verplaatst naar 2018!

 “Cycling Sensation verplaatst naar 2018!

Dé fiets- en belevingsbeurs van het Noorden is verplaatst naar mei 2018. Alle betrokken partijen willen voor deze eerste editie een spectaculair en zeer compleet evenement aan haar bezoekers presenteren. De voorbereidingstijd bleek hierin helaas te kort om dit jaar een programma te brengen die overeenkomt met alle wensen op dit gebied. De organisatie van het event gaat gewoon door. De nieuwe datum volgt.

Over Cycling Sensation
Cycling Sensation, dé fiets en belevingsbeurs van het Noorden, wordt georganiseerd in en rondom het prachtige regionale Wielercentrum Noord en het Hotel-, Sport- en Evenementencentrum De Bonte Wever aan de Stadsbroek in Assen. Dit Wielercentrum is het meest complete wielersportpark voor alle fietsdisciplines in Nederland en het is om die reden, tezamen met De Bonte Wever de ultieme locatie voor Cycling Sensation en de fietssport in zijn algemeenheid.

Voor jong en oud!
Een evenement voor jong en oud. Waar niet alleen veel te zien, maar zeker ook veel te beleven valt zoals: exposanten, toertochten, shows, demo’s, clinics, workshops, testparcoursen, lezingen etc. Ook wordt er een spinning marathon georganiseerd en vinden er diverse wedstrijden plaats voor de jeugd en volwassenen in alle disciplines op de weg en baan, BMX, MTB, Trial en Freestyle op de verschillende wielerbanen. Voor de enthousiaste en gedreven fietser een ware beleving, maar zeker ook voor degenen die houden van vermaak en gezelligheid.”.

Voor meer informatie & deelname kunt u mailen naar info@cyclingsensation.nl