0592-356 000
13 - 14 oktober 2017

Bier & Whisky Festival Assen

Terug naar events

Een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, live muziek, ongekende sfeer, (finger)food en meer! Dat zijn de ingrediënten van het allereerste Bier & Whisky Festival van Noord-Nederland op 13 en 14 oktober bij ons in De Bonte Wever.

Natuurlijk kennen we in het Noorden bierfestivals en whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere live muziek is uniek. In Scandinavië al jaren een bewezen concept, en dat wordt het wat ons betreft in Assen nu ook. Tijdens het Bier en Whisky Festival wordt een keur aan speciaal-bieren geschonken, evenals bijzondere soorten whisky’s variërend van de bekendere labels tot aan de echte specials.

Houdt voor meer informatie over het festival en het laatste nieuws ook zeker even onze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent.

Vrijdag 13 oktober  Tijd: 19.00 – 00.00 uur
Zaterdag 14 oktober  Tijd: 19.00 – 00.00 uur

Tijdens het bestellen van je tickets kan je aangeven welke dag je wilt bezoeken.

Livemusic: Gumbo & The Monk
De mannen van Gumbo & The Monk spelen beide avonden en brengen de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues. Dit doen ze op traditionele handgemaakte instrumenten zoals de Cigar Box Guitar, License Plate Resonator Guitar en Diddley Bow. Het duo vertolkt nummers van o.a. Mississippi John Hurt, Son House, Robert Johnson en vroege nummers van Muddy Waters, Howlin’ Wolf en John Lee Hooker. In een intieme (semi)akoestische setting waant het publiek zich in een originele Juke Joint in Mississippi. “Stampende voeten, zwetende koppen en huilende gitaren!”


Bier & Whisky Festival Hotelarrangement!
Omdat wij goed kunnen begrijpen dat je niet het gedoe wilt hebben van het regelen van vervoer hebben we een aantrekkelijk Bier & Whisky Arrangement samengesteld. Voor slechts € 99,-* heb je toegang tot het festival en kan je na afloop zo het bed in je hotelkamer induiken en de volgende ochtend heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Voor meer informatie over dit arrangement en het boeken hiervan klikt HIER.


ACTIE: TEAMUITJE? Maak een Proostdeal!
Bieren, whisky’s, muziek en gezelligheid. Dat klinkt als een perfecte combinatie voor een teamuitje en daarom introduceren we iets moois: De Proostdeal
Bij aanschaf van 8 kaarten of meer ontvang je een extra consumptie voor de hele groep naast de twee bonnen per persoon die sowieso al bij de ticketprijs in zitten. In geval van bijvoorbeeld 8 tickets is dat toch weer makkelijk € 17,60 verdiend!

De enige voorwaarde is dat je de tickets online besteld in één bestelling via de website van De Bonte Wever. Op de avond zelf dient diegene die de bestelling geplaatst heeft zich even te melden bij binnenkomst. Makkelijker kan niet! Dus bel, mail, app, sms, DM of praat met je teamgenoten en bestel je tickets online!


Toegang vanaf 18 jaar!

Ticket prijzen
Normaal:€ 12,50 p.p.p.d. inclusief glas, flesje water en 2 consumptiebonnen (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Avondkassa:€ 15,- p.p.p.d. inclusief glas, flesje water en 2 consumptiebonnen (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Hotelgasten:Gratis toegang. (Speciaal bieren en Whisky's vallen niet onder hotel all-in arrangementen)
Bestel tickets voor de vrijdag

Bestel tickets voor de zaterdag

Deel dit bericht