0592-356 000
20 oktober 2017

Golden Earring

Terug naar events

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Het repertoire van de band is natuurlijk onuitputtelijk en tijdens dit concert (electric) komen (bijna) alle favorieten uit vijftig jaar Earring-historie aan bod!  Dat wordt stembanden smeren en meezingen met hits als ‘Twilight Zone’, ‘When the lady smiles’ en ‘Radar Love’. Nederlands grootste rockband ooit betreedt ook in 2017 weer het podium van De Bonte Wever in Assen!

Website Golden Earring

Voorprogramma: STRAIGHT ON STAGE
Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie:

Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits”

Zaalopstelling:
Staanplaatsen

Inclusief support act: Straight on Stage!

Website Straight on Stage

Ticket prijzen
Normaal:€ 32,50 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Avondkassa:€ 35,00 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Hotelgasten:Reguliere tarieven
Aanvang
Datum:vrijdag 20 oktober 2017
Aanvang:20.15 uur
Zaal open:19.15 uur
Bestel Tickets

Deel dit bericht