0592-356 000
25 januari 2018

Bert Heerink – Golden Heerink Tour 2018

Terug naar events

Ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag en zijn 50 jaar artiestenjubileum.

Zanger Bert Heerink staat behalve om zijn wereldberoemde rockstem ook  bekend als de duizendpoot onder de Nederlandse zangers; ex frontman bij de rockband “Vandenberg”, bij Kayak en thans bij Jan Akkermans My Brainbox, maar ook maker van prachtige Nederlandstalige nummers als “Afscheid”, Disney’s “Twee Werelden” en natuurlijk “Juli July”.

Daarnaast was Heerink in zijn 50 jarige carrière menigmaal hoofdrolspeler in musicalproducties (o.a. “Tommy” en “Queen in Concert”) vertolkte hij Pink Floyd nummers met het Noord Nederlands Orkest en maakte een aantal eigen albums waaronder het prachtige Purify en natuurlijk Better Yet.

Op 15 jarige leeftijd begonnen in het Achterhoekse bandje Threshold ( met o.a. Dick en Paul Kemper) en uitgegroeid tot icoon van de Nederlandse popmuziek! Dat is reden voor een feestje en dat doet Bert Heerink op het moment dat hij niet alleen 50 jaar in het vak zit maar óók zijn 65ste levensjaar viert!

Een compleet overzicht van de afgelopen 50 jaar brengen kán alleen maar met een superband als Boulevard waarmee Bert o.a. met de Heeren van Oranje al in de theaters te zien was. Kers op de taart is het gastoptreden van gitaarvirtuoos Jan Akkerman; voorbeeld en vriend van Bert.

Zaalopstelling:

staanplaatsen

Toegang vanaf 18 jaar!

Ticket prijzen
Normaal:€ 20,00 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Avondkassa:€ 22,50 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Aanvang
Datum:donderdag 25 januari 2018
Aanvang:20.15 uur
Zaal open:19.30 uur
Bestel Tickets

Deel dit bericht