0592-356 000

ABBA Tribute

ABBA Tribute brengt vrijdag 29 maart 2024 een hommage aan ABBA tijdens een avondvullend programma! Als je het hebt over ABBA dan heb je het natuurlijk over het enorme scala aan hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez Vous en The Winner Takes It Al. En dat is nog maar een handjevol klassiekers uit het enorme oeuvre van het nog altijd mateloos populaire icoon ABBA genoemd.

ABBA Tribute op deze avond een hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70’s en 80’s tijdens een avondvullend programma. Wie wel eens een optreden van ABBA Tribute heeft bijgewoond ziet live wat al de klassiekers nog altijd losmaken bij het publiek; complete zangkoren ontstaan ter plekke, de sfeer is altijd ongekend en muzikaal zit het gewoon steengoed in elkaar.

ABBA Tribute heeft twee top vocale ‘dancing queens’ aan het front met gedegen muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat. Hiermee is succes verzekerd voor een avond vol nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste ABBA nieuws!

Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met zitplaatsen en staplaatsen (niet te reserveren)

Lees HIER de algemene voorwaarden.


Praktisch informatie


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.