0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Bedrijfsfitness

Samen met De Bonte Wever en Fitland Business & Health slim investeren!

Dagelijks worden uw werknemers geconfronteerd met bedreigingen die een negatieve invloed op hun prestaties kunnen hebben. Deze bedreigingen kunnen daarmee ook van negatieve invloed zijn op uw organisatie. Gemiddeld kost een verzuimende werknemer u €324,- per dag*. Iedere dag dat uw werknemer niet komt werken betaalt u de rekening voor vervangende arbeid, overwerk en productieverlies. Daarin is het productieverlies, in de periode dat de werknemer klachten had maar wel op het werk verscheen niet meegenomen. Bovendien geldt dit ook voor de re-integratiekosten.

* Bron: TNO, NEA 2005-2010 en CBS Statline

Voorkomen is beter dan genezen. Investeer slim, investeer in preventie. Bescherm uw werknemers door ze fit en vitaal te houden. Fitland Business & Health biedt hiervoor beweeg- en ontspanningsfaciliteiten aan. Daarmee kunnen uw werknemers op meer dan 100 kwalitatief hoogwaardige sportcentra, waaronder , werken aan een beter gezondheid. Uw investering en de fiscale voordelen zorgen ervoor dat de financiële drempel zeer laag is voor werknemers om langdurig te blijven sporten. Mocht er toch sprake zijn van uitval dan hebben wij een netwerk aan zorgaanbieders waarmee wij u verder kunnen helpen.

Bent u werkgever en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar: businessandhealth@fitland.nl

Werknemers: Maak het vandaag nog waar!
Altijd al voorgenomen om te gaan sporten? Is het de hoogste tijd om te beginnen? Of wilt u sporten met extra voordeel?
Via Fitland Business & Health sport u voor een zeer voordelig tarief onbeperkt of flexibel (52x per jaar). Neem contact op met Fitland Business & Health en informeer of u werkgever reeds afspraken met ons heeft. Zo niet, dan kunnen wij dat in ieder geval voor u proberen te realiseren.

Stuur hiervoor een e-mail naar: businessandhealth@fitland.nl