0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

50plusbeurs

Ontdek het mooie Drenthe vanuit het comfortabele viersterrenhotel De Bonte Wever.

Onbezorgd een midweek lang genieten van het mooie Drenthe. En… natuurlijk even helemaal tot rust komen in één van de stijlvolle ingerichte hotelkamers, gezellig bijpraten in één van de cafés of even een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs. Bovendien kunt u gratis parkeren, zijn er gratis oplaadpunten voor e-bikes aanwezig en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.


Nu 10% Beursvoordeel

► Reserveer nu uw all-inclusive hotelarrangement met 10% korting!*
Boek voor 1 december 2022 uw weekje of weekendje weg met 10% BEURSVOORDEEL!

Hoe te reserveren?

Kies online het arrangement van uw keuze en vergeet niet bij uw boeking de actiecode BEURSVOORDEEL22 te vermelden!

Boek direct

► Voorwaarden:

*De korting is geldig op alle reguliere hotelarrangementen met aankomst tot 1 juli 2023 en indien geboekt voor 1 december 2022. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig op reeds bestaande boekingen en of geboekte extra’s. Niet geldig op kerstarrangementen of arrangementen tijdens of rondom de andere feestdagen en andere acties/aanbiedingen.


Speciale Beursactie!

Boek voor 14 oktober 2022 voordelig uw all-inclusive hotelarrangement! Onbezorgd een midweek genieten van het mooie Drenthe. En… natuurlijk even helemaal tot rust
komen in één van de stijlvolle ingerichte hotelkamers, gezellig dineren in restaurant Flinck, even een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs of de strijd met elkaar aangaan op één van de
bowlingbanen. Bovendien kunt u gratis parkeren, zijn er gratis oplaadpunten voor e-bikes aanwezig en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

► 5-daags All-inclusive vanaf € 269,- p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 50% korting | Kinderen t/m 2 jaar: € 17,50 per verblijf (2023: € 19,50 per verblijf).
Geldig met aankomst op zondag en maandag van 2 oktober 2022 t/m 16 februari 2023. 

Boek direct

Inclusief:

► Voorwaarden:

Voorwaarden aanbieding: Het 5-daags arrangement is beschikbaar van 2 oktober 2022 tot en met 16 februari 2023 met aankomst op zondag en maandag. Reserveren kan t/m 14 oktober 2022. Let op: de vermelde prijzen zijn vanaf en kunnen per aankomstdatum verschillen. Voor deze arrangementen is een beperkt aantal kamers per aankomstdatum beschikbaar tegen het genoemde tarief, op = op! Sommige aankomstdata zijn uitgesloten i.v.m. beschikbaarheid, feestdagen en/of dagen aansluitend hierop, schoolvakanties, evenementen, etc. Niet geldig op bestaande boekingen en i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Ook de beursvoordeelkorting zijn op deze arrangementen niet van toepassing. Genoemde tarief is gebaseerd op een verblijf van twee personen op een tweepersoonskamer en exclusief toeristenbelasting € 1,40 p.p.p.n. en reserveringskosten à € 12,50 per reservering.


Heeft u vragen? Of lukt het niet helemaal met online boeken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen zij zitten voor u klaar!

Arrangementen

Beoordelingen door gasten