0592-356 000

Doe alsof je thuis bent! Zeven Assense ondernemers en De Bonte Wever slaan de handen ineen voor uniek project.

Onder het motto ´Doe alsof je thuis bent´ hebben Niels Slaapcomfort, LindeLiving, Visser Buitenreclame, Sfeer, meubelmaker Römer, Klussenbedrijf Alex Stam, De Oude Verzinkerij en De Bonte Wever de handen ineengeslagen met als resultaat een kamer met een sfeer en uitstraling van een heuse ‘Loft’ in de nieuwbouw van het viersterrenhotel van De Bonte Wever waarbij alles wat je ziet ook te koop is!

“Een paar maanden geleden ben ik benaderd door De Bonte Wever. Ik werk al jaren met hun samen en nu kwamen ze met idee en de mogelijkheid om één kamer voor mij als beddenspecialist in te richten als een soort van showroom. Deze unieke kans heb ik met beide handen aangegrepen en samen met Gerlinde van Dijken van LindeLiving kwamen we als snel op het idee om een kamer te creëren met een stoere en industriële sfeer van een ‘Loft’. Ook hebben we collega-ondernemers uit Assen gevraagd om ons mee te helpen”, aldus Niels Vanderveen.

Gerlinde van Dijken vult aan: “Wij vinden het geweldig dat De Bonte Wever lokale ondernemers een podium geeft om te laten zien wat ze in huis hebben. Alles wordt op maat gemaakt en ook alles in de kamer kan worden gekocht door de gasten via de webshop die hier speciaal voor wordt ingericht of in de showrooms in Assen. Echt een uniek project!”

Op dit moment wordt De Bonte Wever fors uitgebreid met o.a. 80 hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe zakelijke entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en meerdere (vergader)zalen. Vanaf juni is de Loft te reserveren in viersterrenhotel De Bonte Wever. Benieuwd? Kijk voor een sfeerimpressie en meer informatie op: www.debontewever.nl/Loft