0592-356 000

Aquajogging oefeningen

Naast ons mooie sportcomplex, heeft De Bonte Wever voorzieningen zoals een sportbad voor de bezoeker die liever beweegt aan de hand van Aquajogging oefeningen.

Bij aquasporten staat, zoals de benaming ‘Aquajongging oefeningen’ wellicht doet vermoeden, bewegen in het water centraal. Bent u klaar voor opzwepende muziek, een uitdagende instructeur en verschillende oefeningen in het water? Dan bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres! Op elke doordeweekse dag heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan deze activiteiten.

U kunt voor een entreeprijs van € 9,00 iedere woensdag tussen 13:45 en 14:30 uur deelnemen aan de aquajogging lessen. Ook is het mogelijkheden om op basis van een sportabonnement deel te nemen aan de (groeps)lessen.

Gaat u liever zelf aan de slag met aquajogging oefeningen in ons sportbad? Geen probleem!

Deelname aan onze groepslessen is uiteraard niet verplicht. Het is ook mogelijk om zelf in ons sportbad aan de slag te gaan met aquajogging oefeningen. Buiten de reguliere lessen om is het sportbad namelijk voor iedere sporter met een abonnement vrij toegankelijk.

Nog geen abonnement bij De Bonte Wever? Wij hebben verschillende soorten lidmaatschappen waar u uit kunt kiezen. U kunt zelf bepalen welk lidmaatschap het beste bij u past. Daarbij kunt u kiezen uit een standaard of daluren abonnement. Daluren zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u direct een sportabonnement afsluiten? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze fitnessinstructeurs. De instructeurs zijn tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar.

Bekijk onze tarieven en abonnementen

NIEUW bij De Bonte Wever: Aqua Bootcamp!

Vanaf nu kunt u iedere woensdag van 20.05 uur tot 20.50 uur deelnemen aan de Aqua Bootcamp. Deze bootcamp is er voor iedereen die een stap wil maken naar een actieve, gezondere leefstijl. Tijdens de les wordt u door de instructeur gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. U gaat alleen of in tweetallen aan de slag. In de les wordt veel aandacht besteed aan lenigheid, conditie en kracht. Aqua Bootcamp is ideaal wanneer u grenzen wil verleggen en echt tot het uiterste wilt gaan. 

Tal van mogelijkheden als het gaat om sporten in het water

Naast onze lessen in Aquajogging en Aqua Bootcamp zijn er nog diverse andere sporten en oefeningen die u kunt doen bij ons in het water. Denk aan Aqua Fit, Aqua Gym, Aqua Herstel.

Bekijk ons complete overzicht van Aquasporten hier!

Arrangementen