0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

All-inclusive – Drents Museum – Viva la Frida!

Van 8 oktober 2021 tot en met 27 maart 2022 is de tentoonstelling Viva la Frida! – Life and art of Frida Kahlo te zien in het Drents Museum in Assen. De Mexicaanse Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Haar indrukwekkende kunstwerken, opvallende verschijning, roerige leven en bijzondere levensstijl doen Kahlo uitgroeien tot een wereldwijd icoon én cultfiguur.

Deze tentoonstelling is zeker een bezoek waard en speciaal hiervoor hebben wij een 5-daags all-inclusive hotelarrangement samengesteld waarbij een entreekaartje voor deze tentoonstelling is inbegrepen en heeft u daarnaast nog tijd over om de stad Assen te ontdekken of de prachtige natuur in Drenthe.

Alleen te boeken van 8 oktober 2021 t/m 27 maart 2022


Reserveer nu

All-inclusive – Drents Museum – Viva la Frida!
5 Dagen/ 4 nachten

Dit arrangement is inclusief

Tarief volwassenen: vanaf € 284,- per persoon
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 50% korting
Kinderen t/m 2 jaar: € 15,- per verblijf

Maak uw arrangement helemaal naar wens met onze extra’s


Viva la Frida!

Twee van ’s werelds belangrijkste Frida Kahlo-collecties komen voor het eerst bij elkaar in de tentoonstelling Viva la Frida! – Life and art of Frida Kahlo, die van 8 oktober 2021 tot en met 27 maart 2022 te zien is in het Drents Museum in Assen. De vermaarde schilderijen en tekeningen uit het Museo Dolores Olmedo worden getoond naast een buitengewone collectie van haar persoonlijke bezittingen als kleding, beschilderde korsetten en sieraden van Museo Frida Kahlo. Door deze twee collecties uit Mexico-Stad samen te voegen heeft het Drents Museum de unieke kans om het complete Frida-verhaal vertellen. 

Frida Kahlo (1907-1954) is zonder twijfel een van de bekendste en meest geliefde kunstenaars ter wereld. Haar indrukwekkende kunstwerken, roerige leven en bijzondere levensstijl doen Kahlo uitgroeien tot een wereldwijd icoon én cultfiguur. Door een ernstig busongeluk lijdt ze veel pijn en ondergaat ze door de jaren heen een groot aantal operaties. Wat haar telkens de kracht geeft om door te gaan is haar grote liefde voor de kunst, voor haar man – de kunstenaar Diego Rivera – en voor Mexico en zijn volkscultuur. Ze schildert zelfportretten die doorvlochten zijn met symboliek, geïnspireerd door haar tumultueuze relaties, gebroken lichaam, politieke overtuiging, buitengewone veerkracht en creativiteit.


Belangrijke informatie

*Indien het voorvalt dat het Drents Museum op het moment van boeken geen beschikbaarheid meer heeft i.v.m. de maximale toegestane aantallen behouden wij ons het recht voor uw boeking in overleg te wijzigen naar een andere datum tegen de dag geldende tarieven. Eenmaal gereserveerde tickets kunnen niet worden gewijzigd of worden teruggenomen.

Deel dit bericht

Beoordelingen door gasten