0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

Cupcakes versieren

Wie maakt de meest oogverblindende cupcake? Wie maakt er zo’n schitterend creatie dat je niet kan wachten om deze op te peuzelen? De cupcake vraagt erom om op een geweldige manier versierd te worden. Natuurlijk geheel naar eigen smaak!

Gezellig bezig zijn als vriendengroep of een heerlijke afsluiting van een dag vergaderen. Deze lekkere workshop is er in ieder geval één om de vingers bij af te likken! Onder begeleiding van één van onze koks ga je aan de slag. En al het lekkers dat je maakt mag natuurlijk mee naar huis of, nog leuker, met een afsluitende borrel in één van onze locaties uitgebreid geproefd en gedeeld worden.

Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Prijs: € 12,50 p.p.
Aantal personen: 6 tot 20

Indien gewenst kan er een thema aan de workshop worden verbonden. Drankjes e.d. zijn niet inbegrepen. Deze workshop is uitstekend te boeken in combinatie met een horeca-arrangement zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, borrel of all-in dag-, of avondarrangement of bijvoorbeeld een vergaderarrangement. Neem voor meer informatie contact op met afdeling reserveringen via telefoonnummer 0592-303 777. of mail naar reserveringen@debontewever.nl.

Deel dit bericht