0592-356 000

Familie Bootcamp

Start je vakantie FIT met de familie bootcamp bij De Bonte Wever op zaterdag 20 juli! 

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol sportieve activiteiten, plezier, uitdaging en ontspanning! Onze Familie Bootcamp biedt iets voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

Wat kun je verwachten?

Sportieve Activiteiten: Van groepsworkouts tot avontuurlijke parcoursen, er is voor ieder wat wils. Onze professionele instructeurs zorgen voor uitdagende en veilige oefeningen die zowel jong als oud zullen aanspreken.

Plezier en Uitdaging: Samenwerken, lachen en grenzen verleggen zijn de sleutelwoorden van de dag. Gezinsleden werken samen en motiveren elkaar om nieuwe hoogtes te bereiken in een stimulerende en positieve omgeving.

Ontspanning: Na alle inspanning is er ook ruimte voor rust en herstel. Geniet van rustige momenten, omringd door de natuur, en laad je batterijen weer op.

Verkoelde Afsluiter: We sluiten de dag af met een verfrissende verrassing die voor een perfecte afsluiting zorgt van deze actieve en gezellige dag.


Tijd:
10.00 – 12.30 uur


Hoe deel te nemen? 

Stuur een mail naar fitness@debontewever.nl met het aantal deelnemers, naam en leeftijd(en). Wees er snel bij, want vol = vol!

De familie bootcamp is uitsluitend voor leden van het fitnesscentrum, leden mogen één introducee meenemen. Abonnementhouders dienen ook hun introducee vooraf aan te melden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze Familie Bootcamp!

Deel dit bericht