0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

JUMPING JACK terug op TT Circuit Assen!

Herleef de roemruchte 70-ties en 80-ties in volle glorie met het avontuur van Jumping Jack! Nederlands bekendste motorrijder, Jack Middelburg, komt in mei terug naar Assen in de vorm van een spectaculaire theatervoorstelling. Een uniek gebeuren voor muziek-, motor- en theaterliefhebbers.

> Meer informatie over De Bonte Wever

Bezoek de unieke voorstelling JUMPING JACK. Hét motormuziekspektakel op het TT-Circuit! Combineer het bezoek aan de voorstelling met een overnachting in ons comfortabele viersterrenhotel. Even heerlijk er tussenuit!

3-Daags Logies & Ontbijt arrangement inclusief 3-gangendiner Dapper

  • 2 x overnachting in een comfortabele kamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner in restaurant Dapper op dag van aankomst
  • Gratis gebruik van het zwem- en saunaparadijs, fitness en spelfaciliteiten
  • Vrij toegang tot de Kidsjungle
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Kijkt u hieronder voor prijzen (exclusief entree Jumping Jack) en beschikbaarheid van het hotel:

Prijzen & beschikbaarheid 

Voor meer informatie over Jumping Jack en tickets: www.jumpingjack.nu


Motormuziektheater op het TT-Circuit

Van 9 t/m 19 mei zijn worden er 10 theatervoorstellingen over het leven van Jack Middelburg vol spektakel met rubberlucht van 30 racemotoren uit de jaren zeventig, ijzingwekkend snelle rifs van 40 gitaristen en 60 energieke dansers in cadans met motoren die wheelies maken. De cast bestaat uit Matteo van der Grijn, Julia van der Vlugt, Genio de Groot en Lucas Hamming. Kortom, een spectaculaire voorstelling waarbij je vooraf met je eigen auto een rondje over het TT Circuit mag rijden. Hoe cool is dat!

Jumping Jack

Jumping Jack is de bijnaam van de geliefde motorrijder Jack Middelburg die groot succes had in de jaren zeventig en tachtig. In 1980 beleefde hij zijn mooiste overwinning op het TT-Circuit in Assen. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan zijn risicovolle rijstijl waarbij hij geen angst kende en regelmatig van de motor viel. In 1984 stierf Jack Middelburg in het harnas; een crash op het stratencircuit van Tolbert werd hem fataal.

Regisseur Frank Lammers: “Voor het eerst in de wereldgeschiedenis een theaterspektakel met een motorracer in de hoofdrol. Jumping Jack Middelburg was dan ook een van onze laatste grote coureurs en een uitermate kleurrijk figuur. Hij had een levenswandel die wel twintig voorstellingen in zich draagt.”

Deel dit bericht