0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 14-01-2022

x

Virtuagym App – deel 1 | Om thuis te blijven bewegen

Tijdens deze periode dat we niet naar de sportschool mogen is de kans op minder bewegen/sporten aanwezig. Dat is heel jammer want iedereen weet ongetwijfeld hoe belangrijk bewegen voor je fysieke maar ook je mentale gezondheid is. Om uit deze sleur te komen en weer aan de slag te gaan raden we je aan om de Virtuagym App van De Bonte Wever te downloaden.  Hiermee kan je gebruikmaken van uiteenlopende workouts voor thuis. Onderstaand een overzicht van de soorten trainingen die je thuis kan volgen.

Voor deze trainingen heb je geen fitnessmaterialen nodig. Alleen is het voor sommige oefeningen handig om een matje of dunne kussen te gebruiken. In de Virtuagym App zoek je via het menu naar “Workouts” d.m.v. het vergrootglas, rechtsonder in beeld, naar de genoemde trainingen. Hierbij worden de oefeningen voor het goede voorbeeld met 3D animaties weergegeven. Verder wordt bij elke oefening aangegeven hoe vaak (herhalingen en series) en/of hoe lang (in tijd en series) je deze mag doen.

Als je de Virtuagum App van De Bonte Wever nog niet hebt gedownload kan je een e-mail sturen naar a.stuurman@debontewever.nl. Dan krijg je een link toegestuurd waarmee je na registratie gratis toegang krijgt tot de app. In deze app staan verder talloze voorbeelden van oefeningen per spiergroep. Daarnaast is er nog een specifieke Voedings App van Virtuagym (in de App Store te vinden als “Virtuagym eten en drinken”) die je gratis kan downloaden. Hiermee tel je dagelijkse je calorieën en voeding.

We wensen je veel succes en plezier met de trainingen!

Deel dit bericht