0592-356 000

Wie is de Mol

Wie kent deze TV-hit niet?

Nu is er de mogelijkheid om zelf dit ‘spel’ te spelen! In teams gaan jullie diverse opdrachten uitvoeren, echter is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Het doel: probeer zoveel mogelijk geld te bij elkaar te smokkelen en de Mol te ontmaskeren. Deze persoon, de Mol, zal vooraf gebrieft worden en alle informatie krijgen om de activiteiten in de soep te laten lopen.

Lukt het jullie om de Mol er uit te pikken of gaat de Mol er met al jullie geld vandoor? Onthoud, niemand is te vertrouwen…

Bekijk onze leuke arrangementen hieronder!

Let op: De aanvraag is direct definitief indien beschikbaar. Wanneer je alleen informatie of een offerte wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar reserveringen@debontewever.nl of bel naar 0592-303777. Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.


Zondagmiddagarrangement Wie is de Mol

Voordat jullie het spel ‘Wie is de Mol’ gaan spelen genieten jullie eerst van een heerlijk brunch bij ons restaurant Flinck. Hierna zullen jullie onze achtertuin, het Asserbos, gebruiken als het Wie is de Mol speelveld. Ontmaskeren jullie de Mol of gaat deze er met het geld vandoor? Na afloop kunnen jullie genieten van overheerlijke drankjes en een goed gevulde borrelplank!

Prijs per persoon: € 64,50 p.p.

Aanvraag indienen


Middagarrangement Wie is de Mol

We beginnen de middag met een goede kop koffie of thee en iets lekkers. Nadat jullie hebben genoten van al het lekkers vertrekken we naar het Asserbos, waar jullie zullen deelnemen aan het Wie is de Mol spel! In teams voeren jullie in 2,5 uur de Wie is de Mol opdrachten uit en zal de Mol zijn best doen om de boel te saboteren. Gaat dit de Mol lukken? Gelukkig hebben jullie na de activiteit nog voldoende tijd om bij te kletsen onder het genot van een heerlijk tweegangen à la carte diner in Dapper incl. drankjes!

Prijs per persoon: € 69,50 p.p.

Aanvraag indienen


Zomerarrangement Wie is de Mol en BBQ

De zomer is de perfecte jaargetijde voor een geweldige activiteit, het is langer licht en dat maakt het mogelijk om Wie is de Mol gezellig aan het einde van de middag te spelen! Wat hoort er bij de zomer? Juist, een cocktail natuurlijk! Hier trappen we de middag mee af, daarna worden jullie door de instructeur meegenomen naar het Asserbos waar jullie uitleg krijgen over het spel Wie is de Mol. Dan is het aan jullie, pakken jullie de Mol? Of lukt het de Mol om de boel op z’n kop te zetten? Hoe dan ook, gelachen wordt er zeker! Na afloop hebben jullie nog genoeg tijd om bij te kletsen.  We steken de barbecue voor jullie aan en jullie genieten nog lang van een heerlijke zomeravond!

Prijs per persoon: € 71,50 p.p.

Aanvraag indienen


Avondarrangement Wie is de Mol

Beleef een gezellig avondje uit bij De Bonte Wever! Jullie beginnen met een heerlijk dinerbuffet in Flinck, waarnaar jullie het Asserbos intrekken om het enige echte Wie is de Mol spel te spelen. Samenwerken is erg belangrijk, maar met een Mol in het midden wordt dit nog een hele uitdaging. Na 2,5 uur zit de tijd er op! Na deze inspanning verdienen jullie wel een beetje ontspanning. Tijd om lekker te ‘loungen’ bij ons restaurant Dapper met lekkere hapjes en een goede borrel! Natuurlijk mag een goed gevulde borrelplank niet ontbreken, want honger hebben jullie vast!

Prijs per persoon: € 75,00 p.p.

Aanvraag indienen


Middag- en avondarrangement Wie is de Mol & Bowlen

Lukt het jullie om de Mol te ontmaskeren? Of weet de Mol het spel goed te saboteren? Jullie worden ontvangen in ons restaurant Dapper, waar jullie worden voorzien van thee / koffie en lekkere zoetigheden. Hierna gaat het spel Wie is de Mol beginnen! In het Asserbos voeren jullie opdrachten uit en proberen ondertussen de Mol te ontmaskeren. Honger gekregen? Gelukkig is daar aan gedacht! Jullie genieten bij ons restaurant Dapper van een tweegangen a la carte diner. Na al dit lekkers is het tijd voor nog een leuke afsluiter: bowlen! Wie van jullie gooit de een na de andere strike?

Prijs per persoon: € 89,50 p.p.

Aanvraag indienen


Voorwaarden

Deel dit bericht