0592-356 000

Zomerdeal Extra

Maak van u bezoek aan onze schoonheidssalon een geheel dagje uit met het Zomerdeal Extra Arrangement. Naast een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage van 60 minuten kunt u de gehele dag genieten van ons zwemparadijs met o.a. sauna’s, stoombaden, warmtebanken, infraroodbanken en een ruime zonneweide bij het buitenbad. Uiteraard mag het aan een goede lunch niet ontbreken, hiervoor bent u van harte welkom in buffetrestaurant Flinck met een ruime keur aan verschillende koude en warme gerechten.

Voor maar € 69,- per persoon!

Optioneel: Sluit uw dag helemaal goed af met een overheerlijk diner in het a la carté restaurant Dapper. Geniet van een 2-gangendiner voor maar € 28,50 per persoon (excl drankjes).

Voorwaarden: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. Na het plaatsen van uw online aanvraag wordt de beschikbaarheid gecontroleerd door één van onze medewerkers en ontvangt u z.s.m. een bevestiging. Deze acties heeft een looptijd t/m 31 augustus 2022. 

 

Fomulier aanvraag Zomerdeal Extra

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Optioneel: Geniet van een overheerlijk 2-gangendiner voor € 28,50 p.p. (excl drankjes).
Deel dit bericht