0592-356 000

Banenborrel

Geniet van een lekker drankje en hapje en wie weet ga jij wel naar huis met een toffe baan!

Maak kennis met De Bonte Wever, vertel ons jouw wensen, dan kijken we samen welke baan bij jou past! Van enkele uren tot meerdere dagen per week of fulltime werken, het is allemaal mogelijk! Dit is op basis van jouw eigen beschikbaarheid, bij ons heb je 100% baangarantie! Ben je aanwezig en schrijf je je in om bij ons te komen werken? Dan ontvang je ook nog eens een goed gevulde goodiebag!

De Bonte Wever Assen mag jaarlijks vele bezoekers ontvangen en is landelijk gezien een grote speler op het gebied van hotellerie, horeca, recreatie, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Ook heeft De Bonte Wever een belangrijke regionale functie, onder andere door het aanwezige zwem- en saunaparadijs, de sportvoorzieningen, restaurants en het uitgaans- en evenementencentrum.

Er zijn veel afdelingen binnen De Bonte Wever en er is dus altijd werk genoeg! Eke afdeling zal ook vertegenwoordigd zijn tijdens de borrel & zo heb je ook gelijk contact met de afdelingshoofd. Onder het genot van een drankje & hapje kun je al je vragen stellen. Misschien kunnen we na afloop proosten op een nieuwe baan & een nieuwe collega!

Wat je kunt verwachten van de banenborrel?

* Goede drankjes en heerlijke hapjes
* Workshop ‘Tap je eigen pilsje’
* Collega’s die houden van een praatje
* Rondleiding, ontdek onze nieuwe afdeling die nog in aanbouw is!
* Pubquiz
* Een goed gevulde goodiebag (als je bij ons komt werken)
* 100% baangarantie!

We hebben twee banenborrels georganiseerd en het lijkt ons leuk als je langskomt! Ken je nog iemand die ook op zoek is naar een baan? Neem ze mee!

We zien je graag op:

Dinsdag 30 augustus van 15:00 – 17:00 uur
Woensdag 31 augustus van 19:00 – 21:00 uur

Iedereen mag vrijblijvend naar de borrel komen, vooraf aanmelden is niet nodig.

Wat wij jou bieden:

* Een gezellig en dynamisch bedrijf om in te werken
* Een loon volgens de CAO Horeca
* Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: gratis sporten, gratis zwemmen, korting op zwemleskaart, kortingen voor vrienden en familieleden op het aanbod van De Bonte Wever, speciale personeelskortingen voor evenementen en uitjes.

Ben je enthousiast en wil je weten wat werken bij De Bonte Wever nou zo leuk maakt? Bekijk de video hieronder!