0592-356 000

Bedrijfsfitness Nederland

Op zoek naar bedrijfsfitness in Nederland? Fitness is de meest beoefende sport in heel Nederland. Bedrijfsfitness biedt veel voordelen met zich mee. Zo is er een geringe kans op blessures. Verder is fitness geschikt voor ieder type sporter, zowel beginnend als ervaren. Deze pluspunten zijn in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst een ideale arbeidsvoorwaarde. De Bonte Wever werkt tevens samen met een van de grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland. Hiermee bieden wij altijd een bedrijfsfitnessabonnement dat het beste bij u past!

Kom een week gratis sporten

Een gezonde zaak!

Bedrijfsfitness biedt veel sportieve en gezonde voordelen met zich mee, zowel voor u als werkgever of als medewerker! In Nederland voldoet slechts 12% van werkend Nederland aan de fitheidsnorm. Dit betekent dat er minimaal 3 keer per week gedurende 20 minuten intensieve lichamelijke activiteiten moeten plaatsvinden. Wanneer er niet aan deze norm wordt voldaan is het risico op gezondheidsproblemen dermate hoger dan wanneer er wel aan de fitheidsnorm wordt voldaan.  Goede lichamelijke gezondheid zorgt onder andere voor minder ziekte. Dit zorgt voor minder verzuim en lagere bedrijfskosten.

Naast het feit dat bedrijfsfitness de lichamelijke gezondheid bevordert zorgt het ook voor een verbetering in de geestelijke gezondheid. Regelmatig sportieve inspanning zorgen ervoor dat angst en depressies beperkt blijven, dit komt doordat sporten veel hormonen worden vrijgegeven die ervoor zorgen dat jij je goed voelt. Verder bevordert het ook nog eens de productiviteit tijdens het werk. Fitness vergroot de focus waardoor het werk beter wordt uitgevoerd en wordt het bewustzijn vergroot. Al met al zorgt bedrijfsfitness dus voor een gezonde zaak!

Bekijk de mogelijkheden!

De Bonte Wever werkt samen met een van de grootste bedrijfsfitness organisaties van heel Nederland, wilt u meer informatie? Bekijk dan het gehele aanbod voor zowel werkgever als werknemer van Bedrijfsfitness Nederland. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die wij bij De Bonte Wever bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0592-303784.

Arrangementen

Beoordelingen door gasten