0592-356 000

Bedrijfsfitness Overheid

Het fitnesscentrum van De Bonte Wever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Bedrijfsfitness zorgt voor vitalere werknemers, en is voor vrijwel iedereen geschikt. Of je nu een beginnende sporter bent of een marathonrenner, fitness is voor iedere sporter geschikt.

Fitness is niet voor niks de meest beoefende sport in heel Nederland. Daarnaast is er maar een geringe kans op blessures met fitnessen. Tevens biedt bedrijfsfitness ook nog eens fiscale voordelen voor zowel werkgever als werknemer.

Bedrijfsfitness bij de Bonte Wever

Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland kun jij bij de Bonte Wever komen sporten. Als je op zoek bent naar een sportschool met een divers sport- en ontspanningsaanbod, dan ben je bij de Bonte Wever aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende groepslessen, waaronder spinning Zumba en yoga. Onze faciliteiten, in combinatie met een relaxte sfeer, professionele begeleiding en de juiste aandacht heeft ervoor gezorgd dat wij in 2019 de award voor Fitnessclub van het Jaar in de gemeente Assen hebben mogen ontvangen.

Ben je nu razend nieuwsgierig of jij ook met bedrijfsfitness gebruik kunt maken van onze sport- en relaxfaciliteiten in Assen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0592-303784. Onze Arie Stuurman vertelt je er graag meer over. Of loop gewoon een keertje binnen, dan kun je direct ons fitnesscentrum van binnen bewonderen.

Bedrijfsfitness voor de Overheid

Ben je werkzaam voor de overheid? Dat is mooi, dan is de kans groot dat je via Bedrijfsfitness Nederland bij ons kunt komen sporten. Enkele voorbeelden zijn het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de meeste onderdelen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nationale Politie.

Extra informatie over Bedrijfsfitness Nederland

 

Arrangementen

Beoordelingen door gasten