0592-356 000

Beste fitnessapparaat voor vetverbranding

Bent u op zoek naar het beste fitnessapparaat voor een optimale vetverbranding? Stop met zoeken en kom lekker sporten bij De Bonte Wever in Assen. Het gebruik van het beste (juiste) fitnessapparaat zorgt voor een optimale vetverbranding. Onze personal trainers helpen u graag bij het opstellen van een persoonlijk trainings- en voedingsschema, dat bijdraagt aan een optimale vetverbranding. Ook weten zij natuurlijk alles over het beste fitnessapparaat voor een optimale vetverbranding.

Met volle trots mogen wij ons sinds november 2019 voor een jaar lang “fitnessclub van het jaar” in de gemeente Assen noemen. Op 22 november jl. ontvingen we uit handen van Faya Laurens de fitness award.

Welkom bij de meest complete fitnessclub van de gemeente Assen

Bij De Bonte Wever hebben wij het meest complete aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Zo staat in onze fitnessclub een enorme diversiteit aan professionele fitnessapparatuur voor een goede vetverbranding. Voor kracht tot cardiotraining bent u bij ons aan het juiste adres. Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht.

Bij De Bonte Wever werken we met zeer uitgebreide all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijker is om te kiezen tussen fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten, personal training, enzovoorts. Daarnaast kunt u na afloop van een work-out heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Geniet van het golfslagbad, verwarmd buiten zwembad, wedstrijdbad en de sauna- en rustruimte.

Gaat u voor het meest complete all-in sportabonnement van Assen? Dan kiest u voor:
Onbeperkt: fitness, groepslessen en aquasporten;
Gratis: fittesten en begeleiding, trainingsschema’s, gebruik Virtual Gym (ons online fitnessprogramma), zwemmen, gebruik sauna en stoombad (gekleed), drankje, parkeren.

Bekijk onze tarieven en abonnementen

Maak vrijblijvend kennis met ons fitnesscentrum

Bent u benieuwd of fitness wel iets voor u is? Bij De Bonte Wever is het mogelijk om de eerste 7 dagen gratis te sporten. Hoe het werkt? Na het invullen van uw gegevens via onderstaand contactformulier neemt één van de fitness-instructeurs contact met u op om een afspraak te maken om uw gratis sportpas te activeren!

*De pas is alleen toegankelijk voor de fitness en de fitness-groepslessen

Vraag hier uw gratis sportpas aan!

Ruime openingstijden en bereikbaarheid

Met de ruime openingstijden en met een groot aanbod aan verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden, trachten wij voor iedere bezoeker de ultieme sportervaring te creëren. Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor: personal training, voedingsconsulentie en mogelijkheden tot bedrijfsfitness.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze fitnessinstructeurs (alleen tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar). Neem contact op met een personal trainer!

Arrangementen