0592-356 000

Cardio of kracht voor vetverbranding

Cardio of kracht voor een betere vetverbranding, wat is beter? Allereerst is het belangrijk om het verschil tussen deze soorten sport duidelijk te hebben. Cardio, oftewel cardiovasculaire training, is duursport waarmee u de conditie verbetert. Hierbij gaat het er dus om, dat u traint om langdurig op redelijke intensiteit te bewegen. Denk aan hardlopen, fietsen, spinning, zwemmen, maar ook diverse groepslessen.

Krachttraining focust zich, zoals de naam al zegt, eerder op de spieren. Door met steeds zwaardere gewichten oefeningen uit te voeren, dwingt uw het lichaam om steeds meer spiermassa op te bouwen. Een work-out hoeft hier minder lang te duren, en u bent dan ook niet constant aan het bewegen. Het gaat er vooral om dat u de spieren een zo efficiënt mogelijke groeiprikkel geeft. Weet u al wat u wilt? Cardio of juist kracht voor vetverbranding.

Welkom bij de meest complete fitnessclub van de gemeente Assen

Bij De Bonte Wever hebben wij het meest complete aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Zo staat in onze fitnessclub een enorme diversiteit aan professionele apparatuur. Geschikt voor zowel cardio als kracht voor vetverbranding. Van kracht tot cardiotraining bent u bij ons aan het juiste adres. Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht.

Bij De Bonte Wever werken we met zeer uitgebreide all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijker is om te kiezen tussen fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten, personal training, enzovoorts. Daarnaast kunt u na afloop van een work-out heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Geniet van het golfslagbad, verwarmd buiten zwembad, wedstrijdbad en de sauna- en rustruimte. Gaat u voor het meest complete all-in sportabonnement van Assen? Dan kiest u voor:

Bekijk onze tarieven en abonnementen

Training op maat

Lukt het niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Onze personal trainers kunnen u daarbij helpen. Met een-op-een begeleiding en training op maat werkt u samen actief aan uw nieuwe gezonde en sportieve levensstijl! Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze personal trainers staan voor u klaar en geven graag persoonlijk advies! Geef mij persoonlijk advies!

Flexibele openingstijden en bereikbaarheid

Met onze flexibele openingstijden en een groot aanbod aan verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden, trachten wij voor iedere bezoeker de ultieme sportervaring te creëren. Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor: personal training, voedingsconsulentie en mogelijkheden tot bedrijfsfitness. Samen met uw collega’s sporten, na een lange werkdag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze fitnessinstructeurs (alleen tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar). Neem contact op met een personal trainer!

Een week lang gratis sporten in ons fitnesscentrum

Bent u benieuwd of fitness wel iets voor u is? Bij De Bonte Wever is het mogelijk om de eerste 7 dagen gratis te sporten. Hoe het werkt? Na het invullen van uw gegevens via onderstaand contactformulier neemt één van de fitness-instructeurs contact met u op om een afspraak te maken om uw gratis sportpas te activeren!

*De pas is alleen toegankelijk voor de fitness en de fitness-groepslessen

Vraag hier uw gratis sportpas aan!

Arrangementen