0592-356 000

De Bonte Wever behoort tot top 100 van grootste horecabedrijven van Nederland!

In de prestigieuze Misset top 100 van grootste horecabedrijven van Nederland staat De Bonte Wever dit jaar genoteerd op plaats 77. In de lijst zijn tussen de vele grote horecaketens slechts enkele zelfstandige bedrijven te vinden en daarnaast is De Bonte Wever de hoogst genoteerde Drentse onderneming. Iets waar De Bonte Wever trots op is.

De Bonte Wever heeft een hectisch jaar achter de rug na het realiseren van een forse uitbreiding met o.a. 80 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, lobby, Grand Café en een multifunctioneel congres- en evenementencentrum. Middels deze uitbreiding versterkt De Bonte Wever haar positie als landelijke speler op het gebied van hotellerie, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.
Directeur Christa De Ruiter “Een ambitieuze uitbreiding realiseren terwijl je gelijktijdig volledig in bedrijf blijft is een enorme uitdaging. Als je in dat jaar ook nog groei kan realiseren in bezoekersaantallen en omzet dan kan je niet anders dan trots zijn. Een opname in deze ranglijst is daar een mooie bevestiging van”.

De Misset Horeca Top 100 Grootste horecabedrijven wordt ieder jaar uitgereikt. De ondernemingen die een vermelding hebben vertegenwoordigen gezamenlijk 40% van de omzet in de Nederlandse horeca. Mede daarom wordt er altijd met veel belangstelling naar de lijst uitgekeken.

Meer informatie is te vinden op de website van Misset Horeca. De volledige lijst vind je HIER.