0592-356 000

DE BONTE WEVER ZOEKT COLLEGA’S VIA SPEEDDATE!

Ruim 40 vacatures beschikbaar na uitbreiding

De Bonte Wever heeft het afgelopen jaar een forse groei doorgemaakt dankzij de uitbreiding van het complex met o.a. een event-, en congrescentrum, twee restaurants, Grand Café en extra hotelkamers. Mede vanwege deze schaalvergroting heeft het Assense bedrijf een flink aantal vacatures openstaan en daarom organiseert De Bonte Wever donderdag 17 mei een inloopavond met speeddate-sessies voor mensen die geïnteresseerd zijn in de vacatures bij De Bonte Wever.

De Bonte Wever is op zoek naar nieuwe collega’s ten behoeve van vele facetten in het bedrijf waaronder; restaurant, keuken, zwem- en saunaparadijs, technische dienst, animatie en huishoudelijke dienst. Ook jongeren op zoek naar een vakantiebaan in de horeca komende zomer zijn van harte welkom.

Over De Bonte Wever
De Bonte Wever Assen mag jaarlijks vele, vele bezoekers ontvangen en is landelijk gezien een grote speler op het gebied van hotellerie, horeca, recreatie, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Het hotel geniet grote (internationale) bekendheid en kent een hoge bezettingsgraad. Daarnaast is ze gastheer van toonaangevende evenementen als een Dutch Open Darts, een Dutch Open Dance, WK’s, grootschalige concerten, dance events en symposia. Het bedrijf had vorig jaar een notering in de Top 100 grootste horecabedrijven in Nederland en wel op de 74ste plek. Ook heeft De Bonte Wever een belangrijke regionale functie, onder andere door het aanwezige zwem- en saunaparadijs, de sportvoorzieningen, de bowling, restaurants en het uitgaans- en evenementencentrum.

Werken bij De Bonte Wever
Vanwege de enorme diversiteit aan onderdelen en activiteiten is geen dag hetzelfde als je werkt bij De Bonte Wever. In een dynamische omgeving zet je je dagelijks in om zoveel mogelijk in de wensen van de gasten te kunnen voorzien. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je in een team met enthousiaste collega’s. Naast salariëring op basis van de CAO-horeca heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sport-, en zwemfaciliteiten en zijn er diverse kortingsmogelijkheden op bijvoorbeeld zwemlessen, events en arrangementen. Meer weten? Kom speeddaten!

Speeddaten
Ben je nieuwsgierig? Bekijk de diverse vacatures op www.debontewever.nl/vacatures en kom donderdag 17 mei geheel vrijblijvend speeddaten met onze collega’s van de diverse afdelingen. Je bent van harte welkom tussen 19.00 – 21.00 uur in De Bonte Wever.