0592-356 000

DE BONTE WEVER ZOEKT NIEUWE COLLEGA’S VIA SPEEDDATE!

Wie op zoek is naar een leuke baan kan op woensdagavond 30 oktober komen speeddaten met De Bonte Wever. Het Assense bedrijf heeft momenteel een aantal mooie vacatures openstaan en organiseert daarom op deze avond een inloopavond met speeddate-sessies. Geïnteresseerden kunnen op deze manier kennismaken met De Bonte Wever en andersom.

De Bonte Wever is op zoek naar nieuwe collega’s ten behoeve van diverse afdelingen in het bedrijf. Ook jongeren op zoek naar een bijbaan zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen op woensdagavond 30 oktober tussen 19.00 – 20.30 uur geheel vrijblijvend speeddaten met de collega’s van de desbetreffende afdelingen. De vacatures zijn tevens terug te vinden op debontewever.nl/vacatures.

Over De Bonte Wever
De Bonte Wever Assen mag jaarlijks vele, vele bezoekers ontvangen en is landelijk gezien een grote speler op het gebied van hotellerie, horeca, recreatie, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Het hotel geniet grote (internationale) bekendheid en kent een hoge bezettingsgraad. Daarnaast is ze gastheer van toonaangevende evenementen als het Dutch Open Darts, het Dutch Open Dance, grootschalige concerten, dance events en congressen. Het bedrijf had dit jaar wederom een notering in de Top 100 grootste horecabedrijven in Nederland en wel op de 81ste plek. Ook heeft De Bonte Wever een belangrijke regionale functie, onder andere door het aanwezige zwem- en saunaparadijs, de sportvoorzieningen, de bowling, restaurants en het uitgaans- en evenementencentrum.

Werken bij De Bonte Wever
Vanwege de enorme diversiteit aan onderdelen en activiteiten is geen dag hetzelfde als je werkt bij De Bonte Wever. In een dynamische omgeving zet je je dagelijks in om zoveel mogelijk in de wensen van de gasten te kunnen voorzien. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je in een team met enthousiaste collega’s. Naast salariëring op basis van de CAO-horeca heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sport-, en zwemfaciliteiten en zijn er diverse kortingsmogelijkheden op bijvoorbeeld zwemlessen, events en arrangementen. Meer weten? Kom speeddaten!

Speeddaten
Ben je nieuwsgierig? Bekijk de diverse vacatures op debontewever.nl/vacatures en kom woensdag 30 oktober geheel vrijblijvend speeddaten met onze collega’s van de diverse afdelingen. Je bent van harte welkom tussen 19.00 – 20.30 uur in De Bonte Wever.