0592-356 000

Dutch Open Darts 2019 op 1, 2 en 3 februari

De datum voor de volgende BAUHAUS Dutch Open Darts is bekend! De komende editie zal evenals andere jaren plaatsvinden in het eerste weekend van februari. In 2019 valt dat weekend op 1 t/m 3 februari. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2018.

De afgelopen editie was een groot succes. In een vernieuwde Bonte Wever mochten we opnieuw meer deelnemers verwelkomen en het toernooi kende met Mark McGeeney en Deta Hedman twee mooie winnaars. Ook werd er voor het eerst een paradartstoernooi georganiseerd op de Dutch Open Darts. Vincent D’hondt kroonde zich daar tot kampioen. Bij de junioren waren Keanu van Velzen, Ksenia Klochek en Maison Wilson de sterksten.

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2019 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Klik hier om direct te reserveren.

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

 

Foto: Miranda Drenth
Bron: www.dutchopendarts.nl