0592-356 000

Eerste Bier en Whisky Festival van Noord-Nederland in De Bonte Wever Assen!

Op zaterdag 14 oktober 2017 is het zover. Het eerste Bier en Whisky Festival van Noord-Nederland vindt dan plaats en wel in Assen, in De Bonte Wever. Natuurlijk kennen we in het Noorden bierfestivals en ook whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere live muziek is uniek. In Scandinavië al een bewezen concept, maar volgend jaar dus ook in Assen!

“Wij streven ernaar met dit kwalitatief hoogstaand festival echt een gevoel van saamhorigheid te creëren onder de fijnproevers en liefhebbers van bieren en whisky’s”, aldus Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever. “Het Bier en Whisky Festival past helemaal in het beeld dat De Bonte Wever voor ogen heeft met de toekomst en past binnen het streven om meerdere festivals per jaar te organiseren.”

De opkomst van de speciaal-bieren en de vele bijzondere whisky’s biedt daarnaast kansen voor nieuwe concepten. Vanuit dat oogpunt was het idee tot een nieuw, uniek festival dan ook snel geboren.

Tijdens het Bier en Whisky Festival wordt een keur aan speciaal-bieren gepresenteerd, maar ook bijzondere soorten whisky’s, van de bekendere labels tot aan de echte specials. Mooie producten, live muziek, een ongekende sfeer, overheerlijke food en vooral veel beleving zullen de ingrediënten zijn van dit nieuwe festival.

De kaartverkoop start op 1 februari 2017.

Meld je direct aan!