0592-356 000
7 december 2019

Assen Dance Event

Terug naar events

Assen Dance Event

Als je dacht dat afgelopen zomer warm was dan hebben we een mooie verrassing voor je waarmee we je de winter van 2019 doortrekken. Zaterdag 7 december lanceren we namelijk het Assen Dance Event; een gloednieuw dancefeest waar je vol energie induikt, niet van de dansvloer af te slaan bent dankzij de beste dancefloorfillers en waar je na afloop in complete staat van euforie met een enorme glimlach weer naar huis gaat. De line-up is om te smullen, dus scoor je tickets op tijd!

SAM FELDT geldt zonder twijfel als één van de smaakmakers van de hedendaagse Deephouse en we zijn dan ook zeer blij dat we hem konden vastleggen. LA FUENTE is één van de hardst-werkende DJ’s in het huidige Dancelandschap en de uitvinder  van Dirty House, VATO GONZALEZ komt met vaste MC TJEN laten zien waar ze echt goed in zijn; de zaal compleet uit de pan rocken. SOULVATION, oftewel dj-duo RONALD MOLENDIJK en ERLAND GALJAARD maken de line-up compleet!

Geef HIER in het Facebookevent aan dat je geïnteresseerd bent of gaat zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!


SAM FELDT

Sam Feldt ken je ongetwijfeld van zijn immens populaire singles waaronder de remake van Robin S’ Show Me Love of die andere megahit Summer On You (met Lucas & Steve ft. Wulf). Single The Devil’s Tear werd in zijn edit zelfs één van Spotify’s top 10 meest virale tracks en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Overigens minstens zo imponerend is het aantal maandelijkse luisteraars op datzelfde Spotify; 16 miljoen (!!!) inmiddels. Geen wonder dat hij wereldwijd geboekt wordt op de grootste festivals waardoor hij pendelt tussen events als Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowlands en Mysteryland. Oh ja, dat hij de roemruchte DJ mag Top 100 DJ’s binnenstormde in 2017 waren we nog even vergeten te noemen 😉

Wij zijn blij dat we de agenda’s naast elkaar konden leggen en maken ons op voor een lekkere dj-set vol tropische deephouse met dat kenmerkende ’bubbly’ geluid tijdens het Assen Dance Event!

LA FUENTE

Uplifting, energiek en altijd met het streven om je een glimlach te bezorgen; La Fuente heeft een ‘feel good-factor’ waar je instant vrolijk van wordt en maakt tracks die ontworpen zijn voor een maximale impact op de dansvloer. Met 350 shows wereldwijd zijn dat overigens heel veel dansvloeren… Afgelopen festivalseizoen alleen al draaide hij op 90 festivals en had hij 60 vluchten in 65 dagen tijd. Zonder twijfel past La Fuente dan ook in het rijtje van de hardst-werkende dj’s en dat resulteert in een ongekende kennis van het huidige dancelandschap. Hij durft dan ook onbevreesd te experimenteren met nieuwe nummers en mix-stijlen tijdens zijn dj-sets die altijd kleurrijk en bijzonder energiek zijn. La Fuente brengt 7 december ongetwijfeld de juiste vibes naar Assen!

Check hieronder één van zijn dj-sets bij SLAM!:

VATO GONZALEZ & MC TJEN

Eigenhandig creëerde Vato Gonzalez een complete substroming binnen de Latin- en Electrohouse die simpelweg gemaakt is om ‘volledig de pan uit te rocken’, aldus de man zelf. Et voila; Dirty House is geboren en Gonzalez is de leading man dankzij zijn unieke en snelle mix van bekende tracks en producties in combinatie met zijn eigen 2step / garage vocals. Vaste MC Tjen deelt al jaren het podium met Vato en samen rekenen ze af met het begrip ‘DJ & MC’, als duo zetten ze een performance neer die de zaal van de eerste tot de laatste minuut compleet ROCKT en dat staat niet voor niets in hoofdletters!

SOULVATION

Erland Galjaard en Ronald Molendijk kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance. Molendijk werd in zijn DJ carrière al een aantal keer bekroond tot beste DJ van Nederland, heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en zette met ‘Summer in the City’ en ‘Reset your Brain’ top 10 hits op zijn naam. Erland Galjaard was altijd al zeer muzikaal en begon 5 jaar geleden met draaien en met succes. Na een eenmalige avond als duo draaien was de vraag zo hoog dat ze nu als Soulvation vele clubs en events afgaan. Clubsounds met een stevige teck-house bite, strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set. Dat belooft veel goeds voor 7 december in Assen!


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 7 december 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 30,50
Avondkassa:€ 36,00
Groepsticket (vanaf 7 tickets, per stuk):€ 26,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

(Groepstickets ook alleen verkrijgbaar in de voorverkoop)

Bestel tickets