0592-356 000
7 december 2019

Assen Dance Event

Terug naar events

met o.a. SAM FELDT + LA FUENTE

Als je dacht dat deze zomer warm wordt dan hebben we een mooie verrassing voor je waarmee we je de winter van 2019 doortrekken. Zaterdag 7 december lanceren we namelijk het Assen Dance Event; een gloednieuw evenement dat het heetste feest van het Noorden wordt, vinden wij dan 😉. Nou zien we je denken ‘eerst zien, dan geloven’ en daar heb je natuurlijk gelijk in, maar vergeet niet dat wij de hele line-up al weten…

En die maken we de komende weken verder bekend. De eerste DJ’S die we inmiddels bevestigd hebben is smaakmaker van de hedendaagse Deephouse; SAM FELDT en één van de hardst-werkende DJ’s in het huidige dancelandschap; LA FUENTE! Verder verklappen we alvast dat het pittig was om alle agenda’s op elkaar af te stemmen vanwege drukke tourschema’s. Het Assen Dance Event wordt een dansfeest waar je vol energie induikt, niet van de dansvloer af te slaan bent dankzij de beste dancefloorfillers en zonder twijfel in staat van euforie met een enorme glimlach weer naar huis gaat. Welkom op het Assen Dance Event, stay tuned!

Geef HIER in het Facebookevent aan dat je geïnteresseerd bent of gaat zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

De kaartverkoop is gestart!

SAM FELDT

Sam Feldt ken je ongetwijfeld van zijn immens populaire singles waaronder de remake van Robin S’ Show Me Love of die andere megahit Summer On You (met Lucas & Steve ft. Wulf). Single The Devil’s Tear werd in zijn edit zelfs één van Spotify’s top 10 meest virale tracks en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Overigens minstens zo imponerend is het aantal maandelijkse luisteraars op datzelfde Spotify; 8 miljoen inmiddels. Geen wonder dat hij wereldwijd geboekt wordt op de grootste festivals waardoor hij pendelt tussen events als Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowlands en Mysteryland. Oh ja, dat hij de roemruchte DJ mag Top 100 DJ’s binnenstormde in 2017 waren we nog even vergeten te noemen 😉

Wij zijn blij dat we de agenda’s naast elkaar konden leggen en maken ons op voor een lekkere dj-set vol tropische deephouse met dat kenmerkende ’bubbly’ geluid tijdens het Assen Dance Event!

LA FUENTE

Uplifting, energiek en altijd met het streven om je een glimlach te bezorgen; La Fuente heeft een ‘feel good-factor’ waar je instant vrolijk van wordt en maakt tracks die ontworpen zijn voor een maximale impact op de dansvloer. Met 350 shows wereldwijd zijn dat overigens heel veel dansvloeren… Afgelopen festivalseizoen alleen al draaide hij op 90 festivals en had hij 60 vluchten in 65 dagen tijd. Zonder twijfel past La Fuente dan ook in het rijtje van de hardst-werkende dj’s en dat resulteert in een ongekende kennis van het huidige dancelandschap. Hij durft dan ook onbevreesd te experimenteren met nieuwe nummers en mix-stijlen tijdens zijn dj-sets die altijd kleurrijk en bijzonder energiek zijn. La Fuente brengt 7 december ongetwijfeld de juiste vibes naar Assen!

Check hieronder één van zijn dj-sets bij SLAM!:

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 7 december 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 30,50
Avondkassa:€ 36,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel tickets