0592-356 000
9 maart 2018

The Best Of Britain Tour

Terug naar events

Met Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers, Brenda Bee en hun 5-koppige band

The Best of Britain is een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engels bodem. Een aantal grootheden uit de Nederlandse Popscene zijn samengekomen voor dit unieke concept en hebben inmiddels al een aantal succesvolle tournees op hun naam staan.

Met een compleet nieuw programma vol met de allergrootste hits uit de UK, komt The Best of Britain nu ook naar De Bonte Wever in Assen met een avondvullend muziekspektakel. Van The Beatles naar Pink Floyd via Coldplay naar Genesis en Robbie Williams en zo’n beetje alles wat daar tussenin zit komt voorbij. Een feest van herkenning onder aanvoering van vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee die samen met vijf topmuzikanten een show vol nostalgie komen brengen, zonder de wat meer recente wereldhits over te slaan.

Sommige bezoekers zeiden na afloop van eerdere optredens dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook met volle teugen zelfs en dat zie, voel en hoor je terug in deze fantastische viering van The Best Of Britain!


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK!
Ons nieuwe show- en livecooking restaurant Flinck is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Dapper
Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Dit optreden betreft een staconcert. 

Ticket prijzen
Normaal:€ 24,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Avondkassa:€ 24,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Aanvang
Datum:vrijdag 9 maart 2018
Aanvang:20.15
Zaal open:19.30
Bestel tickets

Deel dit bericht