0592-356 000
9 maart 2018

The Best Of Britain Tour

Terug naar events

Met Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers, Brenda Bee en hun 5-koppige band

The Best of Britain is een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engels bodem. Een aantal grootheden uit de Nederlandse Popscene zijn samengekomen voor dit unieke concept en hebben inmiddels al een aantal succesvolle tournees op hun naam staan.

Met een compleet nieuw programma vol met de allergrootste hits uit de UK, komt The Best of Britain nu ook naar De Bonte Wever in Assen met een avondvullend muziekspektakel. Van The Beatles naar Pink Floyd via Coldplay naar Genesis en Robbie Williams en zo’n beetje alles wat daar tussenin zit komt voorbij. Een feest van herkenning onder aanvoering van vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee die samen met vijf topmuzikanten een show vol nostalgie komen brengen, zonder de wat meer recente wereldhits over te slaan.

Sommige bezoekers zeiden na afloop van eerdere optredens dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook met volle teugen zelfs en dat zie, voel en hoor je terug in deze fantastische viering van The Best Of Britain!

Dit optreden betreft een staconcert. 

Ticket prijzen
Normaal:€ 24,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Avondkassa:€ 24,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Aanvang
Datum:vrijdag 9 maart 2018
Aanvang:20.15
Zaal open:19.30
Bestel tickets

Deel dit bericht