0592-356 000
2 mei 2019

BitterBallenBorrel

Terug naar events

De BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en verplichtingenBedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met ballen” in De Bonte Wever. Het nuttige met het aangename verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma donderdag 2 mei 2019
17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Organisatie Kamp westerbork
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstilist 
20.00 uur Afsluiting & Natafelen in restaurant Dapper

Verloting “Het Bedrijf”
BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen welke bestaat uit;

Organisatie Kamp Westerbork

José Martin is zich aan het voorbereiden voor de evenementen die te maken hebben met de bezetting, bevrijding en dodenherdenking van 2019. Dit jaar is het 80 jaar geleden dat het Vluchtelingenkamp Westerbork werd gebouwd, om de gevluchte Joden uit Duitsland en Polen op te vangen die hier hulp zochten. Samen met heel veel vrijwilligers runt dit bedrijf een levend archief over vluchten, oorlog, herinneren en educatie. Het vraagt veel om dit als bedrijf te runnen maar als stichting te blijven beschouwen. Tijdens de Bitterballenborrel van 2 mei gaat José ons een inkijkje geven achter de schermen van deze hele bijzondere organisatie.

De Loopbaanwinkel – MobiliteitsstilistKwestie

De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstylist is een HR dienstverlener, die samen met diverse G-experts, werkgevers en werkenden ondersteunt bij het geven en nemen van eigen verantwoordelijkheid voor werk & inzetbaarheid. De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstylist geeft handen en voeten aan het grote thema “duurzame inzetbaarheid” en biedt creatieve en duurzame HR oplossingen voor organisaties. Daarnaast bieden we Noorderlingen een platform “bewuste noorderlingen” waar we 2-wekelijks kennis en info delen op basis van de 6G’s, goed.gaaf.geluk.gezond.groei.geld!

Anneke Hemmen  laat je kennismaken met de 6G’s en wat zij kunnen betekenen voor jou eigen inzetbaarheid en ontwikkeling.

Natafelen in het Restaurant Dapper
Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het à la carte restaurant Dapper, eveneens in De Bonte Wever. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

Aanmelden voor het diner kan bij binnenkomst van de BitterBallenBorrel.

Organisatie
BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Aanmelden
BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan via per email via assen@bitterballenborrel.nl.

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 2 mei 2019
Aanvang:17.00 - 20.00 uur (optioneel diner na afloop)