0592-356 000
5 september 2019

BitterBallenBorrel September

Terug naar events

De BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en verplichtingenBedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met ballen” in De Bonte Wever. Het nuttige met het aangename verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur  Lezing De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf ! (ca 20 min.)
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Daniëlle Boers – Authenticiteit coach – (ca 05 min.)
20.00 uur Afsluiting
Optioneel na afloop: natafelen in restaurant Dapper

De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf !

groeien is een vak, en een vak kan je leren

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.
– Moetje als ondernemer willen groeien?
– Welke groeimethodieken hebben zich in de praktijk echt bewezen?
– Uit welke 7 bouwstenen is elk snel groeiend bedrijf opgebouwd?
– Wat kan jij als ondernemer doen in de praktijk om (sneller) te groeien?

Bastiaan van den Noort helpt vanuit Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Bastiaan heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

BitterBallenBorrel Impact masters Bastiaan van den Noort

Verloting “Het Bedrijf”
BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen welke bestaat uit;

Pitch Daniëlle Boers – Authenticiteit coach –

Coach voor analytische perfectionisten die van nature avonturier zijn
Dit type mens gaat niet snel naar een coach, 80% van mijn klanten zijn n.l. mannen. Zij zijn gewent zelf problemen op te lossen, hebben veel succes met name in hun zakelijk leven gehad, maar lopen emotioneel vast, wat tot dusver onontgonnen gebied was. Ik heb een methode ontwikkeld die analytisch in kaart brengt waar de kracht ligt, en waar blokkades door zijn ontstaan, daar werken we aan.  Omdat ieder mens uniek is, is dit maatwerk. Ook werk ik regelmatig op de mooiste locaties in de natuur.  Het eindresultaat is authenticiteit, de vrijheid te zijn wie je van nature echt bent met een stevige fundering van zelfvertrouwen en met het gevoel en verstand in balans.

Tijdens de presentatie vertelt Daniëlle Boers o.a. waarom in onze maatschappij authenticiteit lastig te ontwikkelen is. Dus geef ik inzichten om je meer bewust te maken van het effect van de systemen om ons heen en wat het je oplevert als je dat leert te filteren.

BitterBallenBorrel Danielle Boers authenticiteitscoach

Natafelen in het Restaurant Dapper

Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het à la carte restaurant Dapper, eveneens in De Bonte Wever. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.
Aanmelden voor het diner kan bij binnenkomst van de BitterBallenBorrel.

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan via per email via assen@bitterballenborrel.nl.

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 5 september 2019
Aanvang:17.00 - 20.00 uur (optioneel diner na afloop)