0592-356 000
7 november 2019

Bitterballenborrel November

Terug naar events

De BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en verplichtingenBedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met ballen” in De Bonte Wever. Het nuttige met het aangename verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur Presentatie (elke editie andere organisatie)
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch
20.00 uur Afsluiting

Optioneel: nadien natafelen – beUnited Dinerbuffet

Opening Expositie Urbex Fotografie van Sasja Michalski en MeesterwerkFoto

De BitterBallenBorrel heeft deze keer een extra feestelijk tintje, want de expositie Urbex Fotografie wordt vanavond ook geopend! Kijk HIER voor alle informatie over deze indrukwekkende fototentoonstelling.

Meesterwerk Urbex

BeUnited Dinerbuffet

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het BeUnited Dinerbuffet. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een buffet met verschillende voorgerechten, koude en warme hoofdgerechten en een gevarieerd dessertbuffet. Kosten voor het diner zijn € 17,50 p.p. inclusief een drankje. Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.
Aanmelden voor het dinerbuffet kan bij binnenkomst van de BitterBallenBorrel.

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen welke bestaat uit;

Natafelen in het Restaurant Dapper

Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het à la carte restaurant Dapper, eveneens in De Bonte Wever. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.
Aanmelden voor het diner kan bij binnenkomst van de BitterBallenBorrel.

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan via per email via assen@bitterballenborrel.nl.

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 7 november 2019
Aanvang:17.00 - 20.00 uur (optioneel diner na afloop)