0592-356 000
6 augustus 2020

BitterBallenBorrel

Terug naar events

De BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en verplichtingenBedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met ballen” in De Bonte Wever. Het nuttige met het aangename verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

Dit keer houden we de BitterBallenBorrel in onze vergaderzaal Magenta en zijn de geldende veiligheidsrichtlijnen van toepassing op uw bezoek.

Programma

16.30-17.00 uur: Inloop, drankje halen en plaats toewijzing
17.00-17.30 uur: Netwerken
17.30-17.50 uur: Tafelwissel 1
17.50-18.15 uur: Lezing/presentatie Igor Van Gemert van Resilient Shield: Cyber security on demand
18.15-19.00 uur: Netwerken
19.00-19.20 uur: Tafelwissel 2
19.20 – 19.30 uur: Pitch Nicole Hermans + verloting pitch voor volgende editie
19.30 – 20.00 uur: Netwerken (uitloop tot 20.30 uur i.v.m. tafelwissels)
20.00- 20.30 uur: Mogelijkheid voor diner in Restaurant Dapper á €16,50

Lezing Igor van Gemert, Resilient Shield 

BitterBallenBorrel Resilientshield Igor Van Gemert

Igor van Gemert is oprichter en eigenaar met een zeer sterke achtergrond in cyber security, kunstmatige intelligentie, 3D/VR/AR en kennis van disruptieve technologische ontwikkelingen. Trendmeester, visionair en pragmatisch programmamanager. Initiator van internationale erkende simulatiemodellen voor kritische infrastructuur en innovatieve toepassingen in elektrisch vervoer.

ResilientShield bestaat uit 25 cybersecurity experts die over het algemeen meer dan 10 jaar actief zijn op het gebied van cybersecurity. Hierbij hebben ze diepgaande kennis op het vlak van operationele technologie (OT) en informatie technologie (IT) Het dreigingslandschap explodeert op dit moment (Feb 2020). Het is dus zaak dat u vanuit business continuïteit exact weet wat u moet doen indien u dat telefoontje/of mailtje krijgt me de mededeling. Wilt u uw toegang tot uw systemen herstellen betaal dan…. Voorkomen is beter dan genezen!

ResilientShield™ is een Europese georiënteerde cybersecurity onderneming die de continuïteit van een onderneming, kantoor, organisatie, instituut, departement of kritische infrastructuur betaalbaar, zeer snel en met de beste cybersecurity protectie technologie beschermt.

Pitch Nicole Hermans

BitterBallenBorrel be your happiest you Nicole Hermans

Nicole Hermans coacht ondernemers en professionals die:

★ Elke dag op willen staan vol energie;
★ Op hun best willen presteren en functioneren, zowel op het werk als thuis;
★ De baas willen zijn over hun eigen tijd zonder zich schuldig te voelen;
★ Willen weten hoe ze balans kunnen bereiken én behouden.

De mensen die door haar gecoacht zijn zitten weer vol energie & zelfvertrouwen. Ze hebben weer concrete doelen én de handvatten om met hun doelen aan de slag te gaan.

Meer info vind je op nicolehermans.com. Daar kan je nu ook een gratis kennismaking aanvragen

Verloting “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen met een tegenwaarde van €495,– excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

Reserveren verplicht

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om de BitterBallenBorrel op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 6 augustus 2020
Aanvang:16.30 - 20.30 uur