0592-356 000
2 juni 2018

Boksgala Assen

Terug naar events

Zaterdag 2 juni bouwen we onze plaza om tot een walhalla voor boksminnend Nederland. Boksvereniging Assen (BVA) organiseert dan in samenwerking met profbokser Ben Tingen de vijfde editie van Boksgala Assen. Verwacht een avondvullend programma met mooie partijen tijdens een zenuwslopende event.

Hoogtepunten van de avond zijn zonder twijfel de profwedstrijden, waarbij de ongeslagen Ricardo Snijders het opneemt tegen Alexandros Kartozia en Ben Tingen de ring in stapt tegen Drazan Janjanin. Snijders heeft reeds een aantal mooie titels op zijn naam staan waaronder ‘Cruiserweight Champion Benelux’ en Dutch Heavy Weight Champion’. De uit Drenthe afkomstige Tingen zal strijden om de ‘Open Dutch Cruiserweight Titel’ in een 10 rondes gevecht.

Ook wordt tijdens het gala de strijd tussen Nederland en Duitsland uitgevochten wanneer het Dutch Windmill Team het opneemt tegen Euregio Boxteam. Beiden komen uit in de Oberliga (Nordrhein Westfalen), wat amateur boksen op het allerhoogste niveau oplevert. Boksvereniging Assen weet met het gala haar jeugd een mooi podium te geven waarbij diverse partijen op verschillende niveaus worden gevochten. Kortom Boksgala Assen is een event dat je als liefhebber van de sport absoluut niet mag missen. Bestel daarom snel je een ticket.

Meer informatie over het boksgala is te vinden op www.boksgalaassen.nl of neem een kijkje op www.mt-b.nl.

 

VIP Kaarten zijn online te bestellen via de WEBSITE van Boksgala Assen.

Ticket prijzen
Normaal:€ 21,00 volwassenen / € 11,00 Kinderen tot 12 jaar (genoemde prijzen incl. € 1,00 servicekosten)
VIP:€ 75,00 (alleen verkrijgbaar via www.boksgalaassen.nl)
Hotelgasten:Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Aanvang
Datum:zaterdag 2 juni 2018
Aanvang:18.00 uur
Zaal open:17.00 uur
Bestel tickets

Deel dit bericht