0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x
29 januari 2022

Burdy 30 jaar artiest

Terug naar events

Op 29 januari komt Burdy naar De Bonte Wever! Het Feestbeest van Het Noorden viert bij ons zijn 30 jarige artiestenjubileum. De Groningse zanger is bekend van hits als “Ramona Ramona”, “De vissers van Zoltkamp” en uiteraard “Mit mien ogen dicht”. Het precieze programma blijft nog even een verrassing maar het belooft sowieso een groot feest te worden! Bestel dus snel je kaarten!

Burdy is geboren te Groningen op 07-02-1964 als Lebertus Lammert Schaap. Op 13-jarige leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation de Motormuis. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen piratendiscotheek Jukebox op feesten en partijen als diskjockey plaatjes mag draaien. In 1992 komt de eerste single “De vissers van Zoltkamp” uit. Door het nummer “Mit mien ogen dicht” krijgt Burdy landelijk bekendheid. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy’s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest en dat al meer dan 25 jaar! Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “het feestbeest”!

Aan de invulling van de avond wordt nog door Burdy nog hard gewerkt. Er zullen een aantal gastartiesten en een live band worden toegevoegd aan het programma. Tevens zullen de Worlddancers Burdy bijstaan op het podium. Het wordt zoals gewoonlijk een onvergetelijke avond.


Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met zitplaatsen en staplaatsen (niet te reserveren)

Burdy

Lees HIER de algemene voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 29 januari 2022
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 26,00
Ticketprijs is incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets