0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x
11 december 2021

Crystal Dream

Terug naar events

THE LAST RIDE IN DRENTHE
27 Years of Rock & Pop / 15 Years of U2 Experience

Every start needs a ‪colorful ending!

Na ruim 27 jaar heeft Crystal Dream besloten een punt te zetten achter de huidige opzet. Nog één keer knalt de band in Drenthe om vervolgens eind 2020 de stekker er definitief uit te trekken. “We hebben fantastische momenten gedeeld, mogen terugkijken op een ongelooflijk lange, mooi en succesvolle periode met veel hoogtepunten, maar het wordt tijd voor een nieuw hoofdstuk. Maar we laten nog één keer De Bonte Wever uit haar voegen barsten met een onvergetelijke Rockin’ Roller Coaster + U2 Experience Show!!!

Crystal Dream Rockin’ Roller Coaster

Rockin’ Roller Coaster is een energieke hitshow met de beste pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Met deze act staat de band al meer dan 2 decennia aan de top van het entertainmentcircuit. Crystal Dream is een graag geziene act op uiteenlopende events, festivals, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. Buckle up fot the Rockin’ Roller Coaster!

Crystal Dream 15 Years of U2 Experience

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream met succes langs de Nederlandse en een aantal buitenlandse zalen, het clubcircuit, uiteenlopende events en festivals getoerd. De U2 Experience is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en zeer gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland. Tijd om dit te vieren met een op maat gemaakte productie in de Bonte Wever. Crystal Dream 15 Years of U2 Experience is een anderhalf uur durende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2. De band, die ruim twee en half decennia aan de top van het live-circuit staat, is energiek, strak, maar vooral en lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.
Een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 11 december 2021
Aanvang:21.30 uur
Zaal open:20.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:18,50
Avondkassa:23,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Zaalopstelling: Staplaatsen

Ticketprijs is incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets