0592-356 000
18 november 2019

Derek Ogilvie

Terug naar events

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster (Klik HIER)


Bijna iedereen heeft wel eens van Derek Ogilvie gehoord: één van Nederlands bekendste mediums die jarenlang te zien was op RTL4. Hoewel hij sinds 2016 niet meer op de Nederlandse televisie te zien is, houdt hij altijd nog theatershows door Nederland. In het kader van zijn The Reunited Tour komt hij 18 november naar Assen!

Derek Ogilvie Derek:
“Natuurlijk hopen de meeste mensen die naar een show komen dat zij via mij contact krijgen met een overleden dierbare. Om die reden heb ik nu bewust gekozen voor kleinere theaters zodat ik meer impact én meer contact met het publiek kan hebben. Daarbij vergroot ik hiermee voor een ieder de kans op een reading.”

“Ik loop graag door heel het theater heen om contact te maken met de overledenen. Van de eerste tot de achterste rij, ik ga waar de ‘spirits’ mij naar toe brengen. Alles wat ik doe wordt tevens op een groot scherm getoond, het maakt dus niet uit waar je zit in de zaal. Natuurlijk zijn er emotionele momenten tijdens een show, maar er wordt ook regelmatig gelachen. Dit resulteert in een eclectische sfeer.”

En wat als je geen Engels spreekt?
“Als je geen Engels spreekt kan je gerust naar de show komen. Er is een vertaler aanwezig dus je kan alles goed volgen.”

 

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:maandag 18 november 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Minimum leeftijd:Toegang tot de show voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen toegestaan onder begeleiding van de ouder(s) en/of wettelijke voogd)
Ticket prijzen
Normaal:€ 30,90

Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster (klik HIER)

Ticketprijs is incl. € 2,40 servicekosten.