0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x
19 november 2022

Disco Wonderland

Terug naar events

Disco Wonderland

Voor de tweede keer dit jaar wordt De Bonte Wever omgetoverd tot een waar Disco Wonderland!! Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na vier geslaagde edities pakken we zaterdag 19 november weer uit met Erik de Zwart, Corné Klijn en uiteraard “vaste” dj Hans Stroeve.

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

 

Minimum Leeftijd: 18+
Lees HIER de algemene voorwaarden.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 19 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 19,00
Normaal:€ 21,00
Avondkassa:€ 26,00
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel Tickets