0592-356 000
18 november 2023

Disco Wonderland Live!

Terug naar events

Welkom bij het nieuwe Disco Wonderland Live op 18 november! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol live acts en de beste dansmuziek aller tijden.

Geniet van de legendarische Orlando Valpoort, de Koning van de Dance Classics, Eclectic scene en Rhythm & Blues! Orlando vergezelt zichzelf met special guest Anita Doth, die je uiteraard kent van 2 Unlimited, en samen brengen ze haar iconische hits naar het podium.

Uiteraard is “huis-dj” Hans Stroeve ook weer van de partij! Samen met zangeres / MC Lynn Stephans en saxofonist Stanley Medema word je ondergedompeld in een avond vol disco, funk en dance classics.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een bijzondere verrassing voor je. De legendarische Nederlandse band Time Bandits zal het podium betreden en je meenemen op een reis terug naar de jaren 80. Met hun mix van pop, rock, funk en disco veroverden ze destijds de hitlijsten en creëerden ze tijdloze hits zoals “I’m Specialized in You” en “Listen to the Man with the Golden Voice”. Dit is jouw kans om live te genieten van de aanstekelijke melodieën en dansbare ritmes van Time Bandits.

Mis dit fantastische evenement niet en laat je dansmoves zien op de verlichte dansvloer. Disco Wonderland Live is de plek waar herinneringen worden gemaakt en de avond wordt gevuld met tijdloze muziek. Bereid je voor op een avond vol energie, opwinding en de beste beats. Kom op 18 november naar Disco Wonderland Live, dans de hele avond op de meest funky en aanstekelijke beats!

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!


Aftermovie vorige editie:

Minimum Leeftijd: 18+
Lees HIER de algemene voorwaarden.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 18 november 2023
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 19,00
Normaal:€ 23,00
Avondkassa:€ 28,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 97,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel Tickets