0592-356 000
25 mei 2019

Drents Boksgala

Terug naar events

Zaterdag 25 mei presenteert boksteam Bovensmilde in samenwerking met De Bonte Wever en RTV Drenthe het Drents Boksgala. Sluitstuk van dit spektakel zal de hoofdpartij van profbokser Ben Tingen zijn, die zal strijden in een internationaal titelgevecht tegen Bosniër Ervin Dzinic. Ook stapt Gevorg Khatchikian, één van Nederlands beste profboksers, in de ring en neemt het Nederlandse Windmill team het op tegen het Euregio team. Het publiek kan zich opwarmen met spannende wedstrijden van lokale talenten o.a. uit boksteam Bovensmilde.

Het Drents Boksgala is een avondvullend programma waar de echte liefhebbers van de sport hun hart op kunnen halen, maar tegelijkertijd ook een mooie avond om kennis te maken met het boksen en het spektakel dat de sport met zich meebrengt.

Programma
Zoals te verwachten zal de Drentse bokser en publiekslieveling Ben Tingen, ook wel bekend als The Butcher, de hoofdpartij van de avond boksen. In overeenstemming met de World Boxin Federation zal Tingen het opnemen tegen de 31 jarige Bosniër Ervin Dzinic, die een gelijkwaardig record als Tingen heeft staan; 7 gewonnen tegen 2 verloren partijen. Er wordt gevochten om de WBF Intercontinental titel en bij winst kan één van de heren in aanmerking komen voor een wereldtitel! Eén ding is zeker; dit wordt een zware partij voor Tingen en vuurwerk in de ring is dan ook gegarandeerd.

Een andere grote naam deze avond is Gevorg Khatchikian, uitkomend in de super middengewicht klasse. Hij is geboren in Armenië maar al jaren woonachtig in Heerlen. Gevorg heeft al tegen heel grote namen in de boksring gestaan waaronder James de Gale en Gilberto Ramirez. Hij wordt dan ook gezien als de beste profbokser van Nederland met een record van 30 gebokste wedstrijden, waarvan hij 28 met winst afsloot en slechts 2 verloor. De organisatie van het Drents Boksgala en zijn management zijn op dit moment druk bezig om hem te matchen voor een spectaculaire partij tijdens het gala.

De avond wordt gestart met lokale talenten o.a. boksteam Bovensmilde. Daarna volgt het programma met het Nederlands boks-Windmill team, die het gaan opnemen tegen het Euregio team. Beide teams komen uit in de Duitse competitie. Veel boksers van het Nederlandse Windmill team zijn afkomstig uit de noordelijke provincies en het zal dus voor velen een thuiswedstrijd zijn.

Meer informatie over het programma volgt later. Houdt hiervoor www.drentsboksgala.nl in de gaten. Aangeven dat je ‘geïnteresseerd bent’ of ‘gaat’ in het event op Facebook zorgt ervoor dat je geen bericht mist.

Tickets
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar a € 21,00. Tickets aan de avondkassa zijn € 26,00. Voor informatie over VIP tickets kun je bellen met: 0651108391.

Boksgala Drenthe is een samenwerking tussen boksteam Bovensmilde, De Bonte Wever en RTV Drenthe.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 25 mei 2019
Aanvang:18:00 uur
Zaal open:17:00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 21,00
Avondkassa:€ 26,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets