0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x
13 - 16 juli 2021

Drentse Fiets4Daagse

Terug naar events

Het grootste recreatieve fietsevenement van Nederland gaat door van 13-16 juli 2021. Het bestuur van de Amslod Drentse Fiets4Daagse is er na overleg met diverse partijen van overtuigd dat de editie 2021 door kan gaan.

Meer informatie over de exacte invulling van de Amslod Drentse Fiets4Daagse vind je op de website van de Amslod Drentse Fiets4Daagse. Rond 1 juni start de inschrijving voor dit prachtige fietsevent. Als vanouds is De Bonte Wever weer de startplaats voor Assen. Wil je te allen tijde op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief van de Fiets4Daagse. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Overdag fietsen en daarna heerlijk eten en slapen in De Bonte Wever! Maak je deelname helemaal compleet en boek alvast je hotelarrangement. Je fiets kan je stallen in onze fietsenstalling en het is ook mogelijk om je elektrische fiets op te laden. Tevens is het mogelijk om een (elektrische) fiets bij ons te huren.

 

 

Fiets4daagse

Deel dit bericht