0592-356 000
19 - 22 juli 2022

Drentse Fiets4Daagse

Terug naar events

Het grootste recreatieve fietsevenement van Nederland! De komende editie organiseren we weer in Assen met mooie routes en meer beleving onderweg. Ook op de middag bij terugkomst gaan we weer met live muziek er een gezellig feest van maken bij De Bonte Wever.

Ontdek Drenthe op de fiets! Als vanouds is De Bonte Wever weer de startplaats voor Assen.  Je bent van harte welkom om lekker mee te fietsen, te ontbijten op woensdag en de hele week te genieten van ons prachtige Drenthe. Natuur, cultuur, sport, spel, kunst en horeca; er is voldoende te beleven in de mooiste provincie van het land. De zes startplaatsen zorgen voor voldoende beleving en activiteiten onderweg en in de startplaatsen.

Amslod Drentse Fiets4Daagse voor kids

Spannend, educatief, creatief en sportief! Dat zijn de elementen die de 4Kids route tot een prachtig evenement voor kinderen (t/m 14 jr.) maken. Kinderen kunnen met hun (groot)ouders of verzorgers vier dagen lang op de fiets voor een route van ca. 30 km. per dag met volop vermaak. Voor alle 4Kids startplaatsen geldt: één of enkele dagen meedoen is ook mogelijk!

Meer informatie over de exacte invulling van de Amslod Drentse Fiets4Daagse vind je op de website van de Amslod Drentse Fiets4Daagse. Inschrijven voor dit prachtige fietsevent kan via deze link: https://www.fiets4daagse.nl/meedoen/ Wil je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief van de Fiets4Daagse. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Fiets4daagse

Deel dit bericht