0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x
3 - 5 september 2021

Dutch Open Darts 2021

Terug naar events

Van 3 t/m 5 september zal De Bonte Wever Assen opnieuw het decor zijn van het grootse dartstoernooi ter wereld, de TOTO De Dutch Open Darts 2021. Er komen duizenden darters en fans naar dit gezellige dartsfeest en jij kunt er ook bij zijn om te komen kijken of om zelf mee te doen!

Dus pak je pijltjes, begin met trainen en wie weet sta jij straks wel op het grote podium van de TOTO Dutch Open Darts in De Bonte Wever voor duizenden dartfans met de beker boven je hoofd. Meer informatie en inschrijven kan op: www.dutchopendarts.nl.

 

PUBLIEKSTICKETS
Wil je toch liever kijken en je favoriete deelnemer aanmoedigen of gewoon deel uit maken van de fantastische sfeer tijdens Dutch Open Darts? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Kies hieronder de dag dat jij de TOTO Dutch Open Darts wil bezoeken.

Tarieven (incl. servicekosten)
Vrijdag 3-9 € 6,00
Zaterdag 4-9 € 7,50
Zondag 5-9 € 8,50

Kinderen t/m 12 jaar hebben vrij toegang en daarvoor hoef je dus ook geen kaarten te bestellen. 

Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek en/of deelname aan de Dutch Open Darts 2021 in september. De organisatie behoudt het recht om te allen tijde de Dutch Open Darts 2021 af te gelasten wanneer door coronamaatregelen de organisatie niet op een normale of passende manier door kan gaan.
Zodra hier meer nieuws over is, laten we dat direct weten. Als de Dutch Open Darts 2021 vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt het volledige inschrijfgeld en entreeticketgeld teruggestort naar diegene die geboekt heeft.

Deel dit bericht