0592-356 000
25 mei 2022

GoZeroProcent

Terug naar events

Het grootste en tofste tienerfeest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in Noord-Nederland is terug en vindt dit keer plaats op woensdag 25 mei! GoZeroProcent bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar en om dat te vieren betaal je maar € 5,00 (+ € 1,50 servicekosten) voor je ticket!!

GoZeroProcent is 0% alcohol, 100% feest en de organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen. Voor meer informatie over GozeroProcent kun je kijken op www.gozeroprocent.nl

Het feest is geheel alcoholvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festivalmarkt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties die zich presenteren zijn er ook attracties. Daarnaast is er uiteraard ook een super muziek programma. Naast muziek en dansoptredens van verschillende regionale talenten, zijn er ook shows van bekende artiesten.

Line-up:

La$$a

La$$a

De in Nederland geboren Yves Lassally alias Lassa of La$$a is een producer van Franse en Nederlandse afkomst. Na zijn middelbare school richtte hij zich volledig op zijn carrière in de muziekindustrie. Samen met zijn jeugdvriend Morrison Wijnen vormde hij het producer-duo Pyramids. Ze behaalden grote successen en ontvingen meerdere gouden platen voor hun werk. In 2018 besloten de twee hun eigen weg in te slaan. Hij startte zijn eigen label MCM records en behaalde grote successen. Hij werkte onder andere samen met Henkie T, Ashafar en Chivv. In 2020 tekende hij een contract bij het label Top Notch. In oktober 2021 levert zijn samenwerking met Rolf Sanchez de track Doe Nou Niet op. In maart 2022 dropt hij samen met Cristian D en Bilal Wahib de single 1234.

Caza

Caza

In 2015 levert Caza zijn eerste ep af, Kimpeman, geproduceerd door Rät N Frikk die hij nog kende van zijn studie aan de Tilburgse Rockacademie. Die studie maakte hij overigens niet af omdat hij de onweerstaanbare ambitie had om de top van de urban-scene te bereiken. Ook trok hij met Ronnie Flex langs verschillende clubs en festivals. Sindsdien maakte hij tracks met onder meer Jebroer, Jonna Fraser, Josylvio, Kempi, Glowinthedark en Team Rush Hour. Caza heeft zich ten doel gesteld om ook in het buitenland hoge ogen te gooien. Zo maakte hij met Boaz van de Beatz verschillende Engelstalige tracks gemaakt en schreef hij ook voor onder meer Gio en I Am Aisha. Voorlopig levert hij in Nederland, via een samenwerking met Famke Louise, een prima eigen track af via Slide.

538 DJ’s On Tour

538 on tour

538 DJ’s On Tour reist met een gloednieuwe show door het land. Met de vetste beats, de leukste 538-dj’s en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland maken ze van elk feest een onvergetelijk feest!

 

Garderode verplicht.
Lees HIER de algemene ticketvoorwaarden.

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:woensdag 25 mei 2022
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Minimum leeftijd:12 t/m 17 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 6,50 (online*)
Avondkassa:€ 10,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
* Online ticketprijs is incl. € 1,50 servicekosten
Bestel tickets