0592-356 000
5 maart 2020

Heel Holland Lacht

Terug naar events

Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht brengt dit seizoen op geheel eigen wijze een tv-hit op de planken bij De Bonte Wever; ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het meest populaire bakprogramma ooit en staat garant voor een avondje onbezonnen lachen!

De rollen in ‘Heel Holland Lacht ’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken! ”
De regie van ‘Heel Holland Lacht’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. … Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten?

‘Heel Holland Lacht’, voor een avond onbezonnen lachen.

Deze voorstelling is seated waarbij de stoelkeuze vrij is op basis van binnenkomst.

Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen:  0592-303 777


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een gezellig avondje theater. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 5 maart 2020
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 24,50
Avondkassa:€ 28,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. pauzedrankje, garderobe en € 1,00 servicekosten

Deze voorstelling is seated waarbij de stoelkeuze vrij is op basis van binnenkomst.

Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen: 0592-303 777

Bestel tickets