0592-356 000
16 maart 2024

Immer Spass – Après-ski party!

Terug naar events

Kom uit je winterslaap want dit belooft iets grandioos te worden! Op zaterdag 16 maart 2024 vieren wij het grootste en tofste après-skifeest van Noord-Nederland: Immer Spass!

Trek deze avond je mafste skipak aan, maar laat wel je ski’s thuis. Ski’s zijn namelijk niet zo handig tijdens het springen en dansen… En weet jij ons te verbluffen met je outfit? Dan maak jij op deze avond kans op een leuke prijs! Deze avond waan jij je in het rustieke Oostenrijks bergdorpje “Immer Spass”: vrij vertaald “altijd lol”. Met skihutten, dennenbomen en sneeuwpoppen is het geheel compleet en vliegen de Schnaps en Bratwurst je om de oren.

De line-up staat 100% garant voor een avondje Spass: ga los op de hits van Effe Serieus, De Dikdakkers, Natasja (Helena Fisher tribute), De Alpenzusjes en René Karst. Kortom; je hoeft dit keer niet naar Duitsland of Oostenrijk maar kom naar De Bonte Wever om te après-skiën.

Bis dann!

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent (Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!


Lees HIER de algemene voorwaarden.

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 16 maart 2024
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18+
Ticket prijzen
Early bird:24,50
Normaal:29,50
Avondkassa:34,50
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):Uitverkocht
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel tickets