0592-356 000
16 maart 2024

Immer Spass – Après-ski party!

Terug naar events

Kom uit je winterslaap want dit belooft iets grandioos te worden! Op zaterdag 11 maart 2023 vieren wij het grootste en tofste après-skifeest van Noord-Nederland: Immer Spass!

Trek deze avond je mafste skipak aan, maar laat wel je ski’s thuis. Ski’s zijn namelijk niet zo handig tijdens het springen en dansen… En weet jij ons te verbluffen met je outfit? Dan maak jij op deze avond kans op een leuke prijs! Deze avond waan jij je in het rustieke Oostenrijks bergdorpje “Immer Spass”: vrij vertaald “altijd lol”. Met skihutten, dennenbomen en sneeuwpoppen is het geheel compleet en vliegen de Schnaps en Bratwurst je om de oren.

De line-up staat 100% garant voor een avondje Spass: ga los op de hits van Effe Serieus, De Alpenzusjes, Het Feestteam, Immer Hansi en René Karst. Kortom; je hoeft dit keer niet naar Duitsland of Oostenrijk maar kom naar De Bonte Wever om te après-skiën.

Bis dann!

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent (Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!


Tot onze grote spijt moeten wij door onvoorzienbare omstandigheden Immer Spass helaas verplaatsen naar 16 maart 2024. De reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Wilt u om wat voor reden dan ook annuleren, stuur dan uiterlijk 1 maart 2023 een mail naar info@debontewever.nl. U ontvangt dan het volledige bedrag retour.


 


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 16 maart 2024
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18+
Ticket prijzen
Early bird:24,50
Normaal:29,50
Avondkassa:34,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel tickets