0592-356 000
29 juli 2022

JP Band (Maluku)

Terug naar events

JP BAND (Ambon)

JP, wat “JANG PARLENTE” betekent, is een band uit Maluku die in 2015 werd opgericht met 6 leden: Willy Sopacua (zang), Erol Tomasoa (saxo), Agus Anthony (gitaar), Igor Sopamena (bas) Billy Terry (keyboards), Jonah Quezon (drums). JP Band draagt het alternatieve popgenre door teksten te gebruiken met Ambonese Maleis dialect . JP Band  heeft zijn eerste album uitgebracht met de titel JP For MALUKU, en de single van het tweede album getiteld “Mama Pung Sombayang”. JP is een band die veelvuldig verschijnt op evenementen die worden gehouden op Maluku.

RAFA & NANI

Rafael Hitipeuw alias Rafa en Nanseri Latuheru alias Nani Latu, zijn twee Molukse artiesten die opgegroeid zijn in de Molukse gemeenschap in Moordrecht. Hun vriendschap, vanaf jongs af aan, is geen verrassing aangezien hun ouders al goed bevriend waren voordat beiden geboren werden.

Naast individueel te werken aan hun eigen solo muziek, zoeken deze twee artiesten geregeld de samenwerking met elkaar op. Zo hebben zij door de jaren heen succesvolle samenwerkingen gehad voor de nummers: ”Turun Slowly”, ”Ai ai ai” en de hit ”Aduh Duh”.

Met hun muziek willen zij de Molukse bevolking bereiken en hen o.a. een kijkje geven in hoe het eraan toe gaat in de Molukse wijk van Moordrecht. Dit komt goed tot uiting bij de grootste hit die zij gezamenlijk hebben gescoord, de hit ”Lagu Santai” die in 2020 uitkwam. Met meer dan 700.000 streams op YouTube is de clip inmiddels in bijna elke Molukse woonkamer wel eens gestreamd.

REMMENLOS

RemmenLos begon in 2009 als een gelegenheidsformatie voor een aantal live optredens in het zonnige Spanje. De onderlinge samenwerking en de zeer positieve reacties van het publiek, heeft de band doen besluiten om er een vervolg aan te geven.

Swingend, zo zou je heel kort een optreden van RemmenLos kunnen omschrijven. De harmonieuze en soulvolle samenzang, de uiterst swingende beat van de drums in combinatie met de funky bas, de gevoelige snaar van de gitaar en de gekleurde klanken van de toetsen staan garant voor een swingend avond vol muziekplezier.

‘Alle remmen los’ is dan ook het motto van de band. Van Andre Hazes tot Bruno Mars, van Kensington tot aan de Ladies of Soul, The Gipsy Kings tot Earth, Wind & Fire, Ronnie Flex tot aan James Brown maar natuurlijk niet te vergeten komen de warme exotische Molukse klanken ook voorbij. Voor ieder wat wils staat hoog in het vaandel, vandaar ook de brede repertoire keuze.

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 29 juli 2022
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 19,50
Kinderen t/m 15 jaar:€ 11,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. servicekosten
Bestel tickets