0592-356 000
16 november 2018

Kim Wilde

Terug naar events

Kim Wilde – Here Come The Aliens Tour

Popicoon Kim Wilde komt naar De Bonte Wever! Het concert vindt plaats op vrijdag 16 november en is onderdeel van haar ‘Here Come The Aliens’ tour, ter ere van haar gelijknamige nieuwe album dat dit voorjaar uitkomt. Naast nieuwe nummers komen ongetwijfeld ook megahits als ‘Kids in America’, ‘Cambodia’ en ‘Never Trust a Stranger’ voorbij.

Wie kent ze niet; de heerlijke new wave hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met ‘You came’ scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum ‘Wilde Winter Songbook’ in december 2014. Een nieuw album release is gepland op 16 maart 2018 getiteld ‘Here Come The Aliens’.

Voorprogramma: PYN

Na het maken van twee EP’s is PYN druk bezig met het schrijven van haar debuut plaat. Eerder al hoorden we haar invloeden vanuit de pop en de elektronische muziek, deze twee werelden gaat ze samenbrengen op haar eerste album. Het minimalisme vanuit haar jeugd op het platteland dat terugkomt in de dromerige zanglijnen en sounds in combinatie met stoere grooves die spiegelen aan haar nu avontuurlijke stadsleven. PYN haar muziek is te omschrijven als pop/disco van nu met een goed verhaal.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Hotelovernachting

Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten van het optreden van Kim Wilde en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt kost 16 november € 129,00 op basis van beschikbaarheid. Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het concert zelf te bestellen.

Klik HIER voor meer informatie.


Busvervoer met Veenstra Reizen

Geen vervoer of geen zin om te rijden? Daar hebben is een oplossing voor. Veenstra Reizen biedt namelijk busvervoer aan vanaf diverse opstapplaatsen in de omgeving tegen aantrekkelijke tarieven. Dat betekent comfortabel heen en terug reizen en afgezet worden voor de deur van De Bonte Wever! Een buskaartje koop je rechtstreeks bij Veenstra zelf. Let wel even op, want een busticket is geen entreekaart voor het concert, vergeet die dus niet te bestellen.

Klik HIER voor meer informatie, routes en tarieven over busvervoer.


Zaalopstelling
Staanplaatsen en enkele zitjes (niet te reserveren)

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 16 november 2018
Aanvang:20.15 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 44,50
Hotelgasten:
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets