0592-356 000
11 oktober 2019

Kulture Klub

Terug naar events

Terug van nooit weggeweest: de 80s! Bij Kulture Klub vieren we het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl je rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio, en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub.

We gaan voor 80’s met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest in ons Grand Café, waar uiteraard genoeg ruimte is om te dansen.

Kulture Klub is ontstaan in poppodium Hedon in Zwolle en wij waren zo onder de indruk van de bijzondere sfeer die daar keer op keer wordt neergezet dat we besloten om dit fijne concept naar Assen te halen, en met succes. De eerste editie was gelijk een uitverkochte en we hebben echt genoten! Alle reden dus om gewoon nog een editie te plannen!

DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren. Jaap werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

Regel alvast een oppas en nodig al je vrienden uit voor Kulture Klub. Let’s dance to Joy Division!

Op de hoogte blijven over dit evenement? Geef aan dat je erbij bent in het Facebookevent. (klik HIER)


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.


Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 11 oktober 2019
Aanvang:21:00
Zaal open:21:00
Minimum leeftijd:21
Ticket prijzen
Normaal:11,00
Avondkassa:16,00
Hotelgasten:8,50*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Bestel tickets