0592-356 000
2 november 2018

LEGENDS of ROCK Tribute Festival

Terug naar events

Op vrijdag 2 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar De Bonte Wever in Assen voor een spetterende Metal/Rock Night met Metallica by Present Danger, AC/DC by ACinDC (BE), MUSE by The MUSE Experience en Foo Fighters by Monkey Wrench. Alle hits zoals o.a. Enter Sandman, Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Highway To Hell, Plug In Baby, Psycho, Learn To Fly en The Pretender en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.


Metallica door Present Danger
Present Danger is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong weet de band een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en podia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het circuit. In 2008 won Present Danger de grootste tribute bandwedstrijd in NL; The Clash Of The Coverbands en sindsdien is de band alleen maar verder gegroeid. Naast enorme hits als Enter Sandman en Nothing Else Matter zullen 8 december ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica voorbijkomen.

AC/DC door ACinDC (BE)
Al ruim 40 jaar staat AC/DC bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met in de gelederen de complete ritme sectie van ACTION IN DC. Hiermee staat een enorme bonk ervaring op het podium waarmee ze eerder al o.a. de Zwarte Cross, Bospop, Graspop en vele podia in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Australië plat wisten te spelen. Deze ongelooflijke tribute brengt je met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC naar een hogere dimensie en is met recht een ‘once in a lifetime experience’.

MUSE by The MUSE Experience
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden…zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard – heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van… Foo Fighters.


Zaalopstelling:
Staanplaatsen

De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 2 november 2018
Aanvang:19.30 uur
Zaal open:19.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 16,00
Avondkassa:€ 21,00
(Early bird tickets zijn reeds uitverkocht)
Hotelgasten:€ 13,50*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Bestel Tickets