0592-356 000
26 september 2020

Loungy Wonderland

Terug naar events

Speciaal voor iedereen die het thuiszitten op zaterdagavond nu ook wel een beetje zat is introduceren we Loungy Wonderland! Zaterdag 26 september is de eerste editie en ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom in Restaurant Dapper om in goed gezelschap heerlijk te borrelen en genieten van de lekkerste cocktails, wijntjes, biertjes, hapjes en lekkere ‘easy listening’ muziek.

Hans StroeveDJ Hans Stroeve draait een uitgekiende selectie lekkere tracks en zorgt daarmee voor een heerlijke laidback vibe. Stroeve ken je wellicht van ons eigen Disco Wonderland en Kulture Klub, maar hij doet veel meer dan dat. Zo is hij o.a. ook huis DJ van bijvoorbeeld de Librije. Verwacht tijdens Loungy Wonderland geen harde beats en geen dansvloer maar een gezellige en relaxte avond in stijl met je eigen gezelschap, en natuurlijk alles veilig en coronaproof.

Kaarten voor Loungy Wonderland in restaurant Dapper zijn verkrijgbaar á € 14,50 p.p. inclusief welkomstcocktail en goed gevulde hapjesplank. Je koopt een ticket voor een 2- of 4- persoons tafel.

Bestel een ticket
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 26 september 2020
Aanvang:21.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 14,50 p.p.
Toegang is inclusief welkomstcocktail en goed gevulde hapjesplank. Je koopt een ticket voor een 2- of 4- persoons tafel.

Toegang tot deze avond is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens de avond.
Bestel een ticket